reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Prasklina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.11.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2010
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.6.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2012
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.10.2008
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.4.2011
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.8.2016
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2014
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.8.2010
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.7.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2008
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2012
Komro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2008
tomy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2009
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2007
alena11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9965minih9965Karate komando (1981) 
Kill and Kill Again n
minih8607minih8607Hotýlek v srdci Evropy (1993) 
n
minih38544minih38544Šňup (2002) 
Spun n
minih39306minih39306Etiketa (2004) [TV seriál] 
Etiketa n
minih28504minih28504Já, robot (2004) 
I, Robot n
minih9861minih9861Kalamita (1981) 
Kalamita n
minih47372minih47372Dom na predmestí (1979) [TV film] 
Dom na predmestí n
minih49456minih49456Výchovný tábor (2007) 
Boot Camp n
minih67943minih67943Druhá kapitola (1979) 
Chapter Two n
minih46028minih46028Lekce umírání (2007) 
The Deaths of Ian Stone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.5 %
2   - catamount
1   - CyberMageF
7   - satyr
6   - Kycky
1   - luan66
9   - oulisna
5   - rosta12
7   - MILAN19611
1   - miroslav22
3   - mrakoslap
8   - strelec51
4   - IZiz
8   - KURUAZIE
3   - Jirka9750
6   - Kloby
4   - MUNRO2
5   - Komro
6   - tomy
5   - JUMANJI197
10 - alena11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143586
Osobností: 612727
Fotografií: 536353
Plakátů: 256937
Obsahů a biografií: 131638

Poslední komentáře

Mámy na nože (2014)

Mámy na nože
Zase jedna americká pipulka   se bude vdávat a ženská   část rodiny se půl roku   dopředu může zvencnout.   Navíc se ukáže, že matky   jsou dvě více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Doktor Hollywood (1991)

Doktor Hollywood

Doktor Hollywood
Je pohodový film pro celou   rodinu se sympatickým   Michaelem J. Foxem v plné   formě, kterého mám rád, v   hlavní roli. Ukazuje, i když   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Eva Nová (2015)

Nenový příběh Evy Nové

Eva Nová
Tento film je zejména   úžasným hereckým koncertem   Emilie Vašáryové. Né zcela   veselý film o tom, že   zestárnout není snadné, pro   nikoho. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Mission: Impossible II (2000)

Mission: Impossible II
MI jsou prostě skvělé filmy   a i když dvojka je asi trochu   mimo hlavní proud, díky   neskutečně akčním scénám   (jak jinak od Johna Wo) je to více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 9 / 10

Hádej kdo? (2005)

Hádej kdo?
Před asi deseti lety jsem ten   film jednou viděl a teď jsem   se poslední dva roky snažil   vzpomenout si na to, ja se to   jmenuje. No a když jsem více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.204/0.165