reklama
 
ohodnotit

Pozor, straší

Žánr:
Rok:
1938
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
23.12.1938
„Příhody cirkusové artistky na zámku jsou jen záminkou k rozličným převlekům Věry Ferbasové.“

Celkové hodnocení filmu Pozor, straší

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2014
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2009
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.9.2010
Nenkyta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2009
Anksa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.6.2011
TerezaPu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.7.2017
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
deuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
ilcikb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih79166minih79166Da Vinciho poklad (2006) 
The Da Vinci Treasure n
minih4123minih4123Bingo Bongo (1982) 
Bingo Bongo n
minih69170minih69170Kozí příběh se sýrem (2012) 
Kozí příběh se sýrem n
minih2533minih2533Adam a Otka (1973) 
Adam a Otka n
minih120140minih120140Co děláme v temnotách (2014) 
What We Do in the Shadows n
minih38538minih38538Horký prachy (2003) 
Tough Luck n
minih26108minih26108Lásky Kačenky Strnadové (1926) 
n
minih2894minih2894Americký gigolo (1979) 
American Gigolo n
minih76203minih76203Vánoční duch (2010) [TV film] 
Christmas Cupid n
minih22208minih22208Večírek (1968) 
The Party n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 % (21)
6   - argenson
8   - curil
8   - clara.bow
5   - hvezdyn
6   - ignac1
8   - Serpentina
7   - melakara
7   - nick4
6   - Jarda.ftr
7   - rosta12
7   - iqtiqe
3   - skukum
10 - tvo
2   - vecernice
10 - Nenkyta
9   - Anksa
2   - TerezaPu
8   - marketastu
9   - deuska
7   - Marthos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152456
Osobností: 636666
Fotografií: 579173
Plakátů: 275838
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.326/0.287