reklama
 
ohodnotit

Pozor, obří žena! [TV film]

Attack of the 50 Ft. Woman

Další název:
Pozor, obří žena!
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Pozor, obří žena!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.5% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.5.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.6.2011
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.10.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.4.2011
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.7.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.5.2014
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2006
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.9.2015
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2009
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.12.2011
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43426minih43426D'Artagnanova dcera (2004) [TV film] 
La Femme Musketeer n
minih58778minih58778Kolotoč (1956) 
Körhinta n
minih106101minih106101Luke a jeho příběh (2012) 
The Story of Luke n
minih93664minih93664Žraločí invaze (2012) 
Bait n
minih24582minih24582Vražedné pochybnosti (1978) 
n
minih104767minih104767Chceš pěstí? (2013) 
Welcome to the Punch n
minih49131minih49131Tři chlapi v chalupě (1961) [TV seriál] 
Tři chlapi v chalupě n
minih155184minih155184Staronový začátek (2017) 
Sweet Home Carolina n
minih90125minih90125Stužka písku (1968) 
A Twist of Sand n
minih8515minih8515Hrobka (1986) 
The Tomb n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.5 % (19)
2   - curil
5   - green-tea
4   - Prasoid
5   - vojtam
6   - catamount
3   - satyr
2   - netopir55
6   - Kycky
8   - oulisna
6   - miroslav22
6   - rosta12
8   - MILAN19611
10 - Gremmie
7   - sluníčko
9   - kapelnik
8   - beretap
7   - Zdenek13
5   - IZiz
8   - MILAN1961

TV Program

ČT1 - Saturnin (1994/1) [TV miniséri...

11:00 - 11:45

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Kurs karibské ostrovy

10:45 - 11:25

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:55 - 11:45

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

62 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152333
Osobností: 636479
Fotografií: 578346
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139808

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.481/0.427