Duben
ohodnotit

Power Rangers: Film

Mighty Morphin Power Rangers: The Movie

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
10.8.1995

Komentáře k filmu Power Rangers: Film

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.7.2010
Hodně nepovedená pohádka   pro malé děti, kterou buď   po chvilce vypnete nebo se   prochechtáte nad tímhle   zbabraným filmem až do   konce.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2009
K seriálu
Byl bych býval ve víru   vzpomínek na pokémony a   digimony zapomněl na tento   seriál, který mě ovlivnil   ještě před nimi. Ani byste   nevěřili, jak se dají Power   rangers a pokémoni skloubit,   když ještě nekřížíte   pokémony s digimony; a   úplně bych zapomněl, že   přeci jenom něco mi z Power   rangers nad vzpomínky   určitě zbylo, protože čta   jméno Zedd jsem si vybavil,   po kom jsem pojmenoval jednoho   pokémona, kterého jsem   vymyslel. Ale detaily vás   zatěžovat nebudu, beztak by   jim mnozí z vás   nerozumněli.
Jednoho   dne jsem si takhle uvažoval a   najednou jsem vyuvažoval ten   seriál; ten seriál, jenž   jsem hltal, než přišli oni   pokémoni, ten seriál, jehož   postavy nebyly v   elektronických hrách ani na   kartách, ale na pozích -   ano, tenkrát si děti hrály   s pogy, to už jste možná   též zapomněli. Ale jak se   ta věc jmenovala? Přemítal   jsem o tom, vracel se do   tamtěch let, kdy jsme ještě   známky stárnutí pozorovali   jako pozitivní; nakonec jsem   si vybavil jedno jméno -   Strážci. Bylo to jediné   konkrétní označení pro ten   seriál, jaké jsem měl, tak   jsem jej zadal do googlu a   vylezlo - Strážci vesmíru.   To zní divně - pomyslel jsem   si. A taky že jo. Power   rangers, tak jsme tomu   říkali, to byl ten   název.
Je to již   dlouho, co Power rangers na TV   Nova běželi a já bych je   uvítal znova, protože to   víte, že se člověk   vždycky rád podívá na to,   co ho kdysi tak bavilo a z   čeho si již tak málo   pamatuje. Pořád by to bylo   lepší než všemožné   reprízy Potkali se u Kolína   i některé ty nesmysly, co   dává Nova; nu což, zase   můžu o víkendech spát a   nebudím se na seriály, jež   jsem beztak viděl.
Ale   pryč od nostalgie. Pryč od   vzpomínek. Co konkrétně   říct o Power rangers. Chcete   herce? Jo, dabéry svojí   generace si pamatuju, ale zde   byly postavy o něco starší   a jména dabérů mi ještě   tak moc v paměti   neutkvívala, takže ne.   Nemohu ani nic říct k   příběhu.
Ale co   můžu říct, že v základu   se ten seriál povedl; pravda   měl jsem rád i takového   Toma a Jerryho, ale to je   výjimka potvrzující   pravidlo, jinak se mně   zpravidla to, co jsem měl   rád kdysi, celkem líbí i   dnes a ač Power rangers   nemohu soudit mým obvyklým   způsobem, mohu alespoň s   čistým svědomím tvrdit,   že je to sledovatelné,   bojové scény efektní, není   to hloupé, aspoň ne moc.   Při nejmenším mně se to   dřív líbilo a vím proč.   Ale třeba jednou budete mít   ještě možnost posoudit to   sami.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10