NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Povídky z New Yorku

New York Stories

Rok:
1989
Délka:
124 minut
„Tři příběhy natočené slavnými americkými režiséry 80. let: Lekce, Život bez Zoe, Oidipus dnes (Life Lessons, Life without Zoe, Oedipus Wrecks).“

Celkové hodnocení filmu Povídky z New Yorku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (18 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2014
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2006
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2020
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2012
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.1.2018
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2012
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.4.2009
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2013
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2013
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2017
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2013
griph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.7.2020
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2019
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2016
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46614minih46614Je mi 20 let (1964) 
Мне двадцать лет n
minih37163minih37163Snílci (2003) 
I Sognatori n
minih65536minih65536Alenka v zemi za zrcadlem (1998) [TV film] 
Alice Through the Looking Glass n
minih37183minih37183Lepší pozdě nežli později (2003) 
Something's Gotta Give n
minih167129minih167129Mapplethorpe (2018) 
Mapplethorpe n
minih131131minih131131Revenant Zmrtvýchvstání (2015) 
The Revenant n
minih103090minih103090Máma a máma (2011) [TV film] 
Máma a máma n
minih44062minih44062Tlouštík (1995) 
Heavy n
minih21225minih21225Toy Story - Příběh hraček (1995) 
Toy Story n
minih94700minih94700Emanuella: Reportér z Orientu (1976) 
Emanuelle nera: Orient reportage n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 % (18)
8   - curil
8   - mat.ilda
7   - melakara
7   - Pardal
7   - Zimmy871
7   - cerfik
3   - radegaster
7   - Kycky
9   - fred.appl
6   - Out-Of-Way
8   - zepo
7   - LucyStar
8   - thornhill
7   - michaldoko
2   - griph
7   - respect
8   - julcas5
7   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 169502
Osobností: 666460
Fotografií: 665712
Plakátů: 319695
Obsahů a biografií: 155966

Poslední komentáře

Horší než smrt (2007)

Pohřeb okořeněný britským humorem

Horší než smrt
Udělat z tak vážné věci   jako pohřeb komedii je   opravdu kumšt. A komedie to   není nijak laciná - je to   tak trochu i psychologická   více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 7 / 10

Chraň nás od zlého (2014) [2k di...

Chraň nás od zlého
Nihil novi sub sole. Je to   hodně natažené, občas se   zbytečně tlachá. Viděl   jsem to sice až do konce, ale   na třikrát a občas jsem se   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Sabrina (1995)

Sabrina
Julie Ormond měla takové   období, kdy dostala ve filmu   každého slušného chlapa.   Sabrina je kopie klasiky s   Audrey, obě jsou si hodně   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Svatby pana Voka (1970)

Svatby pana Voka
Z historického hlediska nic   moc, ale celkem vtipné a   dokonce bylo přítomno i   ňadro a to dost dlouho.   Nadstandardní výprava, řada   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Val Kilmer slušným   nástupcem předchozího   Batmana v podání Michaela   Keatona, krásná Nicole a   výjimečně na straně dobra,   což se u všech více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení