reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Povídky z kuchyně

Salmer fra kjøkkenet

Další název:
Kitchen Stories
Rok:
2003
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
25.3.2004
„Vynaleznou Švédové dokonalou kuchyň? Norská absurdní komedie.“

Celkové hodnocení filmu Povídky z kuchyně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2013
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.7.2014
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2010
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2007
Vada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2013
Karabekian
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2006
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2008
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2014
Shmick
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.12.2007
poundhound
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2009
gurney
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2009
AsArg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.2.2012
Tazer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7911minih7911Glory (1989) 
Glory n
minih10398minih10398Koktejl (1988) 
Cocktail n
minih24374minih24374Žhavé výstřely (1991) 
Hot Shots! n
minih67793minih67793Monstrum (2008) [Video] 
Monster n
minih48837minih48837Past (2007) 
Klopka n
minih23778minih23778Země nikoho (2001) 
Ničija zemlja n
minih117734minih117734Veronica Marsová (2014) 
Veronica Mars n
minih16939minih16939Princ a tanečnice (1957) 
The Prince and the Showgirl n
minih45161minih45161Bolkoviny (1997) [TV pořad] 
n
minih43063minih43063Mezi řádky (2007) 
Freedom Writers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.6 %
4   - mat.ilda
8   - Mlapiska
9   - xebece
6   - rosta12
8   - Tristan_
6   - Vada
7   - Karabekian
8   - Zelisko
7   - volam
10 - troufalka
9   - Shmick
9   - Alfonc
10 - poundhound
10 - gurney
10 - AsArg
8   - Tazer
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141617
Osobností: 606624
Fotografií: 526613
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.292/0.266