Duben
ohodnotit

Pouta

The Tie That Binds

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
95 minut
„Adoptivní rodiče jsou odhodlaní za každou cenu chránit dítě před jeho rodiči, surovými několikanásobnými vrahy.“
Popis / Obsah / Info k filmu Pouta
Mladý pár adoptuje holčičku, ale naprosto netuší, že její rodiče jsou vrazi, keří se skrývají před zákonem. Když si biologičtí rodiče pro dítě přijdou, adoptivní rodiče jsou nuceni bránit kromě svých vlastních životů i život adoptované dcerky, kterou si k sobě vzali proto, aby ji vychovali v láskyplném ovzduší.

Zdroj: Film Europe Media Company


Popis / Obsah / Info k filmu Pouta
Manželia John (Keith Carradine) a Leann Netherwoodovci (Daryl Hannahová) nie sú ideálnymi rodičmi pre svoju malú dcérku Janie. Sú totiž zlodeji, ktorí vykrádajú domy a v čase krádeží ju nechávajú v aute, aby sa starala sama o seba.

Zo zlodejov sa však čoskoro stanú aj vrahovia, keď zabijú jedného okradnutého, a teraz majú v pätách políciu. Pri ďalšej vykrádačke zastrelia oboch majiteľov domu a rýchlo utekajú k svojmu autu, aby zmizli z miesta činu. Tam už na nich čaká polícia a začne sa prestrelka, pri ktorej Johna porania.

Zločincom sa však podarí ujsť, v aute zostane len opustená Janie. Úrady dajú dievčatko k adopcii a jej novými rodičmi sa stanú úspešní, ale bezdetní manželia Russell (Vincent Spano) a Dana (Moira Kellyová) Cliftonovci, ktorí v tej chvíli netušia, že si podpísali možný rozsudok smrti.

Janie je ťažko zvládnuteľné dieťa so samovražednými sklonmi, čomu sa netreba čudovať. Bez rozmyslu vstupuje do rušnej vozovky, pod vankúš si skrýva mäsiarsky nôž a sem-tam sa ním úmyselne poreže. Napriek tomu si s adoptívnymi rodičmi porozumie a mení sa k lepšiemu.

Keď Netherwoodovcov, ktorých nakoniec polícia chytila, vyjdú z väzenia, sú rozhodnutí získať dcéru za každú cenu späť. Najprv z pomsty zabijú pracovníka adopčnej kancelárie a policajného dôstojníka, ktorý Johna postrelil.

Potom si zistia, kto Janie adoptoval. Russella a Danu chcú zabiť, ale nerátajú s faktom, že noví rodičia urobia všetko, aby milované dieťa pred nimi zachránili. John a Lean prepadnú adoptívnych rodičov aj s ich dcérkou v rozostavanom dome, chcú ich obesiť a dom zapáliť. Začína sa dramatické finále.


Popis / Obsah / Info k filmu Pouta
Úspěšný manželský pár se rozhodne adoptovat dítě. Jsou okouzleni překrásnou ale záhadnou šestiletou Janie. Její praví rodiče jsou ale nebezpeční kriminálníci, kteří ji museli opustit po jedné nepodařené loupeži. Teď však chtějí dostat svou Janie zpátky a nezastaví se před ničím.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:05 - 00:35

55 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

23:35 - 00:30

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:40 - 00:40

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

00:00 - 01:05

0 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697843
Fotografií: 763968
Plakátů: 376569
Obsahů a biografií: 178275

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10