ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Potkáme se v St. Louis

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 95% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.9.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2009
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2010
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.11.2014
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.12.2017
Anksa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2011
Angelitos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2008
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19603minih19603Starman (1984) 
Starman n
minih15657minih15657Perlový náhrdelník (1965) 
n
minih23890minih23890Zlatí úhoři (1979) 
n
minih51435minih51435Cesta ke slávě (1936) 
The Road To Glory n
minih26468minih26468To byla noc (1957) 
n
minih38709minih38709Fahrenheit 9/11 (2004) 
Fahrenheit 9/11 n
minih15777minih15777Philadelphský experiment (1984) 
The Philadelphia Experiment n
minih7686minih7686Flirt se slečnou Stříbrnou (1969) 
Flirt se slečnou Stříbrnou n
minih93450minih93450Lehká kavalerie (1935) 
Leichte Kavallerie n
minih11672minih11672Luk královny Dorotky (1970) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

95 % (8)
9   - clara.bow
10 - pataamat
9   - pehe
10 - Divacek
9   - tomasonula
10 - Anksa
10 - Angelitos
9   - mirek52

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:05 - 10:40

29 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

09:55 - 10:40

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

09:45 - 10:50

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Sňatek z rozumu (2010) [TV fil...

10:25 - 12:20

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155273
Osobností: 641928
Fotografií: 593611
Plakátů: 282243
Obsahů a biografií: 142279

Poslední komentáře

Bumblebee (2018)

Chudé.....

Bumblebee
Vzhledem k tomu, že asi jako   většina z nás jsem měl   možnost vidět ostatní   "plecháčové" filmy, tak pro   mne Bumblebee v tom srovnání   více >

Autor: RoCo | Hodnocení: 4 / 10

Pozor, hodný pes (2003)

Pozor, hodný pes
Vzhledem k tomu, že je to   film pro děti, tak to asi   splní svůj účel. Dětem by   se tenhle sci-fi příběh   mohl líbit, protože pes je   opravdu nejlepší přítel   člověka.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Pašerák (2019)

Pašerák
Na svůj věk je Eastwood   docela čilý, což je   samozřejmě dobře. Když   jsem slyšel o jeho dalším   filmu, těšil jsem se.   Nakonec to bylo více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Taková nepříliš výchovná   pohádka, z níž vyplývá,   že vzdělaný, ale zbabělý   a od běžného života   odtržený člověk i   rozmazlený analfabet, více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 4 / 10

Bravados (1958)

Bravados
Gregory Peck v roli rančera,   jde ve stopách 4 zločinců o   kterých je přesvědčen, že   zabili jeho ženu, když nebyl   doma. A v malým zapadlém více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.141/0.106