reklama
 
ohodnotit

Posluhovačka

Une femme de ménage

Další název:
A Housekeeper
Země:
Rok:
2002
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Posluhovačka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2008
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2008
callaghan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2008
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74523minih74523Nechápu, jak to dokáže (2011) 
I Don't Know How She Does It n
minih3671minih3671Batman (1989) 
Batman n
minih117421minih117421Cesta (2014/2) [DCP] 
The Rover n
minih12093minih12093Maska (1994) 
The Mask n
minih29753minih29753Král Škorpion (2002) 
The Scorpion King n
minih16724minih16724Psí povídání (1986) [TV seriál] 
n
minih2548minih2548Adéla ještě nevečeřela (1977) 
Adéla ještě nevečeřela n
minih96298minih96298Horúca krv (2012) [TV seriál] 
Horúca krv n
minih54372minih5437232A (2007) 
n
minih83395minih83395Ledová apokalypsa (2010) [TV film] 
Ice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
7   - veverka-zr
7   - Hortensie
6   - mat.ilda
7   - melakara
7   - oulisna
6   - zepo
6   - rosta12
7   - callaghan
7   - KURUAZIE
6   - Kloby
7   - Brko68

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa po Paří...

17:25 - 18:25

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Drazí sousedé (2016) [TV seriá...

17:30 - 18:50

16 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

11 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144979
Osobností: 617236
Fotografií: 542409
Plakátů: 259681
Obsahů a biografií: 132792

Poslední komentáře

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Matěji, proč tě holky nechtějí? ...

Matěji, proč tě holky nechtějí?
Matěji, proč tě holky   nechtějí
Matěj se   potlouká vesnicí a není   zrovna veselý i přesto, že   je kolem veselí plno.   Kolotoče, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vlhká místa (2013)

Vlhká místa
Já nevím proč ve mne   pořád hlavní   představitelka vzbuzovala   pocit, že je kluk. Navíc   byla protivná jak sršeň za   košilí. Ale zase více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vrahem z povolání: Utrpení soudc...

Šok..

Vrahem z povolání: Utrpení soudce Karla Vaše
a to doslova,dokument o téhle   kreatůře by se měl vysílat   povinně na školách.Šéf   oddílu který postřílel   ustupující vojáky, přiznal   více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Kráska v nesnázích (2006)

Kráska v nesnázích
Kráska v nesnázích je malá   přehlídka českých   charakterů ve výborné   režii a s kvalitním   hereckým obsazením.Ano, je   to hořký příběh a není v   něm skoro nic komediálního,   ale je to skvělý film.

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.169/0.131