reklama
 
ohodnotit

Posluhovačka

Une femme de ménage

Další název:
A Housekeeper
Země:
Rok:
2002
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Posluhovačka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2008
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2008
callaghan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2008
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41665minih41665Bílá Masajka (2005) 
Die Weisse Massai n
minih80008minih80008Nedotknutelní (2011) 
Intouchables n
minih34305minih34305Lilja 4-Ever (2002) 
Lilja 4-Ever n
minih51201minih51201Je to i můj život (2009) 
My Sister's Keeper n
minih16314minih16314Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku (1986) 
Police Academy 3: Back in Training n
minih2963minih2963Anakonda (1997) 
Anaconda n
minih51336minih51336Rubbadubbers (2003) [TV seriál] 
Rubbadubbers n
minih40712minih40712Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) 
Band Camp n
minih4837minih4837Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997) 
n
minih66594minih66594Dech (2010) 
Adem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
7   - veverka-zr
7   - Hortensie
6   - mat.ilda
7   - melakara
7   - oulisna
6   - zepo
6   - rosta12
7   - callaghan
7   - KURUAZIE
6   - Kloby
7   - Brko68

TV Program

ČT1 - Otec Brown (2013) [TV seriál]

09:05 - 09:50

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za muzikou

09:30 - 09:55

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Tvoje tvář má známý hlas - 4. ...

08:30 - 11:10

72 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Prima - MotorSport

09:25 - 09:55

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556670
Plakátů: 264368
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Něco divokého (1986)

Něco divokého
Tak thriller to není spíš   mix komedie, krimi a road   movie, ale i tak dnes už to   tak nezabaví (neosloví) ano   herci jsou krásní a mladí, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.162/0.125