reklama
 
ohodnotit

Poslíček lásky

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
7.12.1937
„Situační komedie o soupeření dvou konkurenčních módních salónů...“

Celkové hodnocení filmu Poslíček lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.7.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2006
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2011
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2010
ajelod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2011
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96729minih96729Ant-Man (2015) [DCP] 
Ant-Man n
minih43374minih43374Ten večer (2007) 
Evening n
minih20523minih20523Tak láska začíná... (1975) 
Tak láska začíná... n
minih50110minih50110Jiskra (1998) 
Spark n
minih4956minih4956Sledge (1970) 
A Man Called Sledge n
minih59376minih59376Dívka na přání (2009) 
The Girlfriend Experience n
minih8119minih8119Havana (1990) 
Havana n
minih29676minih29676Generál (2000) 
The Crossing n
minih112144minih112144Andělé všedního dne (2014) [2k digital] 
Andělé všedního dne n
minih42879minih42879Pěstuj si pravačku (1986) 
Soigne ta droite n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 % (10)
6   - argenson
5   - curil
8   - clara.bow
8   - Serpentina
8   - AGAMEMNON
6   - nick4
7   - rosta12
8   - ajelod
8   - marketastu
7   - Marthos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275834
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.319/0.282