reklama
 
ohodnotit

Poslíček lásky

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
7.12.1937
„Situační komedie o soupeření dvou konkurenčních módních salónů...“

Celkové hodnocení filmu Poslíček lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.7.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2006
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2011
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2010
ajelod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2011
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51873minih51873Vesmírní trakeři (1996) 
Space Truckers n
minih45976minih45976Není kouře bez ohně (1973) 
Il n'y a pas de fumée sans feu n
minih3203minih3203Arachnofobie (1990) 
Arachnophobia n
minih12944minih12944Mr. Moto a tajuplný ostrov (1939) 
Mr. Moto´s - Last Warning n
minih46633minih46633Epidemie (1975) 
A Járvány n
minih44831minih44831Delta fór (2007) 
Delta Farce n
minih4841minih4841Byl jednou jeden zločin (1992) 
Once Upon a Crime… n
minih19716minih19716Stopař (1985) 
The Hitcher n
minih25905minih25905Můj nejoblíbenější Marťan (1999) 
My Favorite Martian n
minih28978minih28978Red Force 2 (1985) 
Huang jia shi jie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 % (10)
6   - argenson
5   - curil
8   - clara.bow
8   - Serpentina
8   - AGAMEMNON
6   - nick4
7   - rosta12
8   - ajelod
8   - marketastu
7   - Marthos

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Margaret Thatcherová: Železná ...

08:30 - 10:00

36 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:50 - 09:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:15

31 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634101
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.316/0.277