reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Poslední ze slavných králů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2008
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2011
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2012
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2005
mimac13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2008
Cochonvolant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47150minih47150Warlock (1959) 
Warlock n
minih13967minih13967Nemocnice na kraji města (1977) [TV seriál] 
Nemocnice na kraji města n
minih47668minih47668Rallye smrti (2008) 
Death Race n
minih51288minih51288Jménem krále (2009) 
Jménem krále n
minih2915minih2915Americký sen (2005) 
Sueño n
minih31219minih31219100 pušek (1969) 
100 Rifles n
minih16978minih16978Pro hrst dolarů (1964) 
Per un pugno di dollari n
minih39634minih39634Doom (2005) 
Doom n
minih18758minih18758Shalako (1968) 
Shalako n
minih11814minih11814Major a smrt (1967) 
Maiorul şi moartea n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - clara.bow
6   - LenC2
8   - Mlapiska
8   - orlro
8   - rockwoman
8   - ally.o
7   - mimac13
9   - Cochonvola
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615251
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132189

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.243/0.207