reklama
 
ohodnotit

Poslední vlak

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1983

Celkové hodnocení filmu Poslední vlak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.8.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2010
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.12.2012
Addams
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.11.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2011
pepe.cerny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.6.2010
Maresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67305minih67305My dva a čas (1971) [TV pořad] 
My dva a čas n
minih32757minih32757Černí orlové ze Santa Fé (1965) 
Die schwarzen Adler von Santa Fe n
minih20050minih20050Svůdná krása (1995) 
Stealing Beauty; Beauté volée; Io ballo da sola n
minih16315minih16315Policejní akademie 4: Občanská patrola (1987) 
Police Academy 4: Citizens on Patrol n
minih138459minih138459Decibely lásky (2016) 
Decibely lásky n
minih56098minih56098Cizinec v domě (1989) 
Hider in the House n
minih3055minih3055Andrej Rublev (1966) 
Andrej Rubljov n
minih69106minih69106Francouzské pohádky (1975) [TV seriál] 
Francouzské pohádky n
minih40230minih4023024 hodin (2002) 
Trapped n
minih41091minih41091Světýlka z blat (1992) [TV inscenace] 
Světýlka z blat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - jarda53
7   - hvezdyn
7   - melakara
4   - Andrejevna
5   - Tonykla
5   - Addams
6   - oulisna
3   - sakro
10 - dederon
6   - rosta12
7   - miroslav22
6   - vo.truhlas
7   - Area
6   - Pauleto
9   - tvo
6   - flogger
6   - pepe.cerny
1   - Maresi

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147864
Osobností: 626282
Fotografií: 561834
Plakátů: 266441
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.353/0.313