reklama
 
ohodnotit

Poslední večeře

The Last Supper

Další název:
Poslední smích / Posledná večera (SK)
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
94 minut
„Zabili byste Hitlera, kdybyste ho potkali v roce 1909, když byl ještě obyčejným malířem pokojů?“

Celkové hodnocení filmu Poslední večeře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.2.2014
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2010
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2015
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.6.2008
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2013
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2011
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2016
soccer.player
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2013
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.10.2010
Kares86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2013
Namika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2014
thomsonivp1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29151minih29151Mstitel Trinity (1970) 
La collera del viento n
minih34887minih34887Krásná pokojská (2002) 
Maid in Manhattan n
minih46782minih46782Holky z naší školky (2007) 
St. Trinian's n
minih93615minih93615Spůner (2009) 
Spooner n
minih22346minih22346Smetánka (1988) 
White Mischief n
minih43000minih43000Tom a Jerry: Kdo vyzraje na piráty (2006) 
Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers n
minih42990minih42990Tajemství Lesní země (2006) [TV film] 
Tajemství Lesní země n
minih110499minih110499Ohnivý armagedon (2012) [TV minisérie] 
Ring of Fire n
minih41582minih41582Špatné zprávy pro Medvědy (2005) 
Bad News Bears n
minih22628minih22628Vlaštovky a Amazonky (1974) 
Swallows and Amazons n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.3 %
7   - curil
1   - Pitryx
8   - hledasenik
7   - dobes.pave
5   - Snura
7   - MildaX
7   - Petak69
8   - kubik-duli
6   - rosta12
7   - MysteryIll
7   - soccer.pla
9   - nienne
6   - Kares86
6   - Namika
7   - thomsonivp

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Afriky: Od oceánu k moř...

17:35 - 17:55

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

16:50 - 17:50

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262214
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.412