reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Poslední plavba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.1.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2007
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.2.2015
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.5.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.8.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.1.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.1.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.12.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.9.2007
anetaaneta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.3.2011
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2013
Ardilla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58438minih58438Harry Brown (2009) 
Harry Brown n
minih13633minih13633Návrat do budoucnosti 2 (1989) 
Back to the Future Part II n
minih96297minih9629752nd Street (1937) 
n
minih43194minih43194Divocí tuláci (1971) 
Wild Rovers n
minih37061minih37061Ruy Blas (1948) 
Ruy Blas n
minih8706minih8706Hranice stínu (1996) 
n
minih5943minih5943Dědečkem proti své vůli (1939) 
n
minih102894minih102894Trade of Innocents (2012) 
n
minih124935minih124935La liceale nella classe dei ripetenti (1978) 
La liceale nella classe dei ripetenti n
minih60339minih60339Zázraky přírody (2009) [TV cyklus] 
Zázraky přírody n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 % (15)
3   - SvoKar
5   - curil
8   - clara.bow
3   - martin.stu
5   - Bara.40
3   - RM
6   - R.RICKIE
3   - Phreaker
4   - Kycky
5   - oulisna
5   - miroslav22
9   - rosta12
4   - anetaaneta
10 - POČÍTAČ
5   - Ardilla

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

8 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

05:30 - 05:59

8 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 06:20

103 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.264/0.231