reklama
 
ohodnotit

Poslední ostří hoši

The Last Hard Men

Další název:
Poslední tvrdí muži
Žánr:
Rok:
1976
Délka:
98 minut
„Psanec zorganizuje přepadení věznice a pomstu šerifovi“

Celkové hodnocení filmu Poslední ostří hoši

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.9.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.5.2013
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.8.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.9.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2010
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36082minih36082Horem Pádem (2004) 
Horem Pádem n
minih9472minih9472Jeden z nich je vrah (1970) 
Jeden z nich je vrah n
minih30410minih30410Chci žít! (1958) 
I Want to Live! n
minih39923minih39923Ro(c)k podvraťáků (2006) 
Ro(c)k podvraťáků n
minih31785minih31785Přání smrti 3 (1985) 
Death Wish 3 n
minih19787minih19787Paco - stroj smrti (1986) 
Vendetta dal futuro n
minih115963minih115963Tajemství kouzelné dýně (2007) 
Baohulu de mimi n
minih59521minih59521Samurajský luk (2008) 
Japanese Bow: Built to kill n
minih38759minih38759Konečná stanice (2004) 
Konečná stanica n
minih26701minih26701Promiňte, omyl! (1963) [TV film] 
Promiňte, omyl! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.5 % (13)
8   - curil
7   - jarda53
7   - hvezdyn
10 - martin.stu
7   - PORTER
9   - satyr
9   - R.RICKIE
8   - zepo
10 - oulisna
6   - red.mann
8   - rosta12
7   - miratskyl
6   - wrangler

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon (2004) [TV cyklus]

18:55 - 19:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Velké zprávy

18:55 - 19:40

23 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152325
Osobností: 636470
Fotografií: 578284
Plakátů: 275640
Obsahů a biografií: 139805

Poslední komentáře

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Na prvé dva filmy s Donnie   Yenom to nemá, on tam   jednoducho chýba a nepomahá   ani Sammo Hung. Aspoňže   súboje sú zdarilé a   zápletka má dramatický   náboj.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Mardi Gras: Jarní prázdniny (201...

Mardi Gras: Jarní prázdniny
Další studentská komedie,   která má přinést pobavení   zásluhou nekonečné   vypíječky a báječného   sexu. Mladíci ztělesnění   ve filmu herci více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Prokletý klaun (2014)

Prokletý klaun
Nejlepší na hororu Jona   Wattse je námět, i když   také není originální. To   mi tolik nevadí, nezvyklý je   i cíl vraždění zloducha -   děti. více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
║Rozpočet   $44miliónov║Tržby USA   $54,117,416║Tržby   Celosvetovo $155,760,117 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,892,972 ║ Tržby za více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Nespoutaný Django
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $162,805,434║Tržby   Celosvetovo $425,373,688▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $29,457,271 //počet více >

Autor: T2 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.344/0.302