Duben
ohodnotit

Poslední obrněný vlak [TV film]

Poslednij broněpojezd

Další název:
Posledný obrnený vlak (SK); Posledniy bronepoezd; Последний бронепоезд; The Last Armoured Train
Žánr:
Země:
Rok:
2006
Délka:
208 minut, 4 díly x 52 minut

Komentáře k filmu Poslední obrněný vlak

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Jarda.ftr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2017
POZITIVNÍ PŘEKVAPENÍ
V bývalé SSSR se točili   výborné válečné   velkofilmy(samozřejmě s   nutnou dávkou agitace) .   Současné Rusko v tom   pokračuje a docela se mu to   daří. Akční scény sice   nejsou tak agrsivně   úchylné, ale to rozhodně   není na škodu a neubírá to   na akčnosti a dramatu.   Vezmeme-li v úvahu omezené   technické prostředky i   finance ruské kinematografie   pak z toho mála co filmaři   měli vytřískali maximum a   film se mi líbí víc než   americký prošpikovaný   drastickými scénami, které   mají nalákat současné   agresivně-deviantní   generace. Překvapením je i   to, že se Rusko nebojí   šlápnout do bolavé   komunistické historie a   ukázat jak to bylo s tzv.   protikomunistickými živly.   Něčeho takového se od   prolhaného a arogantního   západu a jemeričanů nikdy   nedočkáme.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.12.2016
Ruský válečný snímek dle   Hollywoodských vzorů v celé   své velkoleposti, avšak v   televizním kabátě. V Česku   byl vydán pouze sestřih   čtyř zhruba hodinových   dílů TV série s celkovou   stopáží dvou hodin. Ač se   tvůrci snažili sebevíc,   přesto tomu stále do   dokonalosti velmi mnoho   chybí. CGI efekty jsou již   standardem jakéhokoli žánru   a tak nepřekvapí ani zde.   Jsou však poznat. Občas   podivné dějství a o   dialozích ani nemluvě. To   však v ruské kinematografii   není nijak ojedinělé.   Válečné scény vyznívají   úchvatně, ale místy je   přeci jen vidět   vyumělkovanost kulis.   Ohromným pozitivem na snímku   je naprostá absence   stranické propagandy, jak   bylo za dob Sovětského svazu   obvyklé. Od televize vcelku   dobrý počin, i když   určitá vůle ušetřit na   rozpočtu je občas znát.
red.mann
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.1.2022
Hodně špatně natočený   ruský vojenský film. Až se   mně nechce věřit, že to   bylo natočeno Rusku. Jako by   to natočil nějaký   amatérský klub fanoušku   vlaků.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

62 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:25 - 14:20

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani