reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Poslední naděje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.7.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2012
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51701minih51701Špinavá záležitost (1981) 
Une sale affaire n
minih46089minih46089Neřízená střela (2006) 
Incontrôlable n
minih26707minih26707Senzi mama (1964) 
Senzi mama n
minih69552minih69552Silvestrovský trapas (1970) [TV inscenace] 
Silvestrovský trapas n
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih39410minih39410Soudruh Don Camillo (1965) 
Il Compagno don Camillo n
minih69153minih69153Životopis - Dean Martin: "Everybody Loves Somebody" (2005) [DVD] 
Biography - Dean Martin: Everybody Loves Somebody n
minih78063minih78063Grizzly: Pomsta šelmy (2007) [TV film] 
Grizzly Rage n
minih46675minih46675Boss - Smrt na zakázku (1973) 
Il Boss n
minih4898minih4898Cable Guy (1996) 
The Cable Guy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
7   - cicis
6   - jarda53
4   - martin.stu
7   - satyr
7   - Kycky
6   - Pauleto
7   - Macek8

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526202
Plakátů: 253740
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.646/0.623