reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední mejdan

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
70 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1984

Celkové hodnocení filmu Poslední mejdan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2014
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.9.2016
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2005
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10205minih10205Keoma (1976) 
Keoma n
minih23125minih23125Výtah na popraviště (1958) 
Ascenseur pour l'échafaud n
minih71014minih71014Ďáblova bažina (2008) 
Swamp Devil n
minih40298minih40298Valiant (2005) 
Valiant n
minih67796minih67796Luisa a Lotka (2007) 
Das doppelte Lottchen n
minih8968minih8968Chlapec v modrém (1986) 
Boy in blue n
minih96056minih96056Chladnokrevný (2012/1) 
Deadfall n
minih30748minih30748Rytíři ze Šanghaje (2003) 
Shanghai Knights n
minih51309minih51309Ztracený poklad Aztéků (2008) 
The Lost Treasure of the Grand Canyon n
minih32226minih32226Bulšit (2001) 
Not Another Teen Movie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
5   - curil
2   - Pitryx
7   - martin.stu
4   - Snura
6   - Kycky
8   - oulisna
5   - POMAJZ
9   - tvo
5   - corado
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606531
Fotografií: 526566
Plakátů: 253978
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.262/1.233