ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Poslední lup

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2013
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.11.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2007
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2015
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih83212minih83212Pippi na útěku (1970) 
På rymmen med Pippi Långstrump n
minih23774minih23774Země dešťového stromu (1957) 
Raintree County n
minih130953minih130953Cesta na Měsíc (2014) 
Atrapa la bandera n
minih44505minih44505Moje velká mafiánská svatba (1997) 
The Undertaker's Wedding n
minih123568minih123568Pan (2015) 
Pan n
minih27170minih27170Můj obr (1998) 
My Giant n
minih37251minih37251Jeď nebo zemři (2003) [Video] 
Ride or die n
minih66816minih66816Medvídek Pú (2011) 
Winnie the Pooh n
minih130720minih130720Sindibád sedmi moří (1989) 
Sinbad of the Seven Seas n
minih24938minih24938Nezvaný host (1996) 
To Gillian on Her 37th Birthday n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.3 % (8)
9   - curil
9   - Misantrop
9   - melakara
7   - Faye
7   - Bape
9   - Alex.Denim
7   - tvo
8   - julcas5
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155281
Osobností: 641932
Fotografií: 593664
Plakátů: 282242
Obsahů a biografií: 142292

Poslední komentáře

Připoutejte se, letíme nad Atlan...

JEN ZE SOUCITU

Připoutejte se, letíme nad Atlantidou
Seriál jsem našel v   němčině a stáhl si ho, ale   ...... Jen ze soucitu s   Tomášem Holým dávám   průměr, protože seriál je   jinak těžce více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 5 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Mission: Impossible - Fallout
Nejsem žádným zvláštním   fanouškem série Mission:   Impossible a Toma Cruise už   vůbec ne, ale musím uznat,   že každý ze šesti   dosavadních více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Pastasciutta nel deserto (1961)

Makaróni na pouši

Pastasciutta nel deserto
Italská válečná   tragikomedie přes dobrý   začátek vyznívá jenom   průměrně. I když jde o   komedii, je ve filmu vidět   celá válečná více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dunkerk (2017)

Nuda na krvavej plazi...

Dunkerk
Obrovske ocakavanie absolutne   nesplnene.Vojenska akcia na   okraji, v centre pozornosti   ludske osudy zubozenych   vojakov, snaziacich sa dostat více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

BlacKkKlansman (2018)

Nudne ponaucenie...

BlacKkKlansman
Jedinym plusom tohto   prodpriemerneho filmu je   informacna hodnota, vcetne tej   historickej o lynchi   zachytenom na dobovych foto na   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.277/0.243