ohodnotit

Poslední křížová výprava I

Mihai Viteazul – Călugăreni

Další název:
Last Crusade ; Michael the Brave ; Michele il bravo (IT) ; Posledná krížová výprava
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
19.8.1971
„Výpravný rumunský film z historických bojů XVI. století.“

Celkové hodnocení filmu Poslední křížová výprava I

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2006
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.9.2006
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9344minih9344Jakubův žebřík (1990) 
Jacob's Ladder n
minih24953minih24953Spawn (1997) 
Spawn n
minih57482minih57482Hon na čarodějnice (2010) 
Season of the Witch n
minih48720minih48720Noc plná lží (1968) 
Pre istine n
minih20000minih20000Sveďte to na poslíčka (1992) 
Blame It on the Bellboy n
minih111944minih111944Divergence (2014) [2k digital] 
Divergent n
minih94525minih94525Ptáčata (2011) 
Little Birds n
minih43929minih43929Tip a Tap (1971) [TV seriál] 
"Tip en Tap" n
minih98791minih98791Avengers: Age of Ultron (2015) [DCP] 
The Avengers: Age of Ultron n
minih58152minih58152Invaze žraloků (2008) [TV film] 
Shark Swarm n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 % (6)
6   - curil
8   - Mlapiska
10 - AGAMEMNON
10 - Dex
7   - Zdenek13
8   - oskarel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.307/0.267