reklama
 
ohodnotit

Poslední hvězdný bojovník

The Last Starfighter

Rok:
1984
Délka:
101 minut
„Náctiletý šampion v hraní videoher je přizván, aby pomohl zachránit svět...“

Celkové hodnocení filmu Poslední hvězdný bojovník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.10.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2013
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2016
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.9.2013
CZBoban
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114602minih114602Vlčí dívka (2005) 
Ôkami shôjo n
minih35928minih35928Pilát Pontský onoho dne (1991) [TV inscenace] 
Pilát Pontský onoho dne n
minih11084minih11084Lady Dracula (1975) 
Lady Dracula n
minih67613minih67613Krakonoš a kukačky (1978) 
Krakonoš a kukačky n
minih156211minih156211Americké náměstí (2016) 
Plateia Amerikis n
minih41435minih41435Swordsman (1990) 
Xiaoao jiang hu n
minih49222minih49222Komici (2009) 
Funny People n
minih4482minih4482Borisek - malý seržant (1975) 
Boriska - maleňkij seržant n
minih46235minih46235Láska a jiné pohromy (2006) 
Love and Other Disasters n
minih12952minih12952Mravenci nesou smrt (1985) 
Mravenci nesou smrt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 % (10)
6   - curil
8   - satyr
5   - R.RICKIE
7   - brnvl2105
5   - Petak69
6   - meduska
6   - Scifista
6   - MysteryIll
6   - kahi
7   - CZBoban

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:55

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední nomádi moře

09:00 - 09:50

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:20

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152313
Osobností: 636452
Fotografií: 578236
Plakátů: 275630
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.39/0.34