reklama
 
ohodnotit

Poslední hvězdný bojovník

The Last Starfighter

Rok:
1984
Délka:
101 minut
„Náctiletý šampion v hraní videoher je přizván, aby pomohl zachránit svět...“

Celkové hodnocení filmu Poslední hvězdný bojovník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.10.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2013
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2016
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.9.2013
CZBoban
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63304minih63304Snil jsem o Africe (2009) 
Un cargo pour l'Afrique n
minih21967minih21967V říši Stříbrného lva (1965) 
Im Reich des silbernen Löwen n
minih18174minih18174Ruka na kolébce (1992) 
The Hand That Rocks the Cradle n
minih21494minih21494Turner a Hooch (1989) 
Turner & Hooch n
minih27180minih27180Bohužel pro mě (1993) 
Hélas pour Moi n
minih36075minih36075Kytička pro Algernona (1999) 
Flowers for Algernon n
minih6387minih6387Dívka v modrém (1939) 
Dívka v modrém n
minih145853minih145853Pevnost Boyard (2016) [TV pořad] 
Pevnost Boyard n
minih29943minih29943Nájezdníci z Atlantidy (1983) 
I predatori di Atlantide n
minih33018minih33018Bratislava - hlavné mesto SSR (1979) 
Bratislava - hlavné mesto SSR n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 % (10)
6   - curil
8   - satyr
5   - R.RICKIE
7   - brnvl2105
5   - Petak69
6   - meduska
6   - Scifista
6   - MysteryIll
6   - kahi
7   - CZBoban

TV Program

ČT1 - Úsměvy Tatiany Vilhelmové

09:05 - 09:45

5 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

09:00 - 09:15

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kudrnatá holka (1991)

08:45 - 10:50

25 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Prima - Největší tankové bitvy (2010) ...

08:55 - 09:55

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150718
Osobností: 634151
Fotografií: 574755
Plakátů: 273120
Obsahů a biografií: 138459

Poslední komentáře

Hračičky (2010)

Hračičky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.354/0.317