ohodnotit

Poslední dny Pompejí [TV minisérie]

The Last Days of Pompeii

Další název:
Ultima Giornato Pompeii
Rok:
1984
Délka:
245 minut, 4 části
„Kostýmní filmová minisérie popisuje poslední dny Pompejí před výbuchem sopky Vesuv“

Celkové hodnocení filmu Poslední dny Pompejí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.7.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2008
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.7.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14903minih14903Okouzlení (1986) 
Mesmerized n
minih47146minih47146Beszterce ostroma (1976) [TV seriál] 
Beszterce ostroma n
minih12645minih12645Mladý Frankenstein (1974) 
Young Frankenstein n
minih27729minih27729Dlouhé lodě Vikingů (1963) 
The Long Ships n
minih3861minih3861Bez okolků (1967) 
Point Blank n
minih37386minih37386Smrť sa volá Engelchen (1961) [TV film] 
Smrť sa volá Engelchen n
minih5307minih5307Cotton Club (1984) 
The Cotton Club n
minih46370minih46370Mýlit se je sexy (2005) [TV film] 
Irren ist sexy n
minih69826minih69826Na vlásku (1965) 
The Slender Thread n
minih49757minih49757Vlkodlak (2007) [Video] 
Werewolf: The Devil's Hound n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 % (13)
7   - cicis
6   - jarda53
7   - clara.bow
7   - Edward52
8   - ajaajena
8   - Lienocka22
8   - payo1555
6   - Faye
7   - Milicent
8   - sakro
9   - Area
7   - jambroz58
8   - Tominko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154164
Osobností: 639200
Fotografií: 586519
Plakátů: 278325
Obsahů a biografií: 141216

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Dunkerk
PRVNÍ DOJEM:Nu, profi práce   je tu vidět na každém   kroku. Jen nesmíte dumat nad   označením čehokoli a nad   zbraněmi. Také se mi nezdá,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Jak jsem překonal sám sebe (1977...

Jak jsem překonal sám sebe
Bakalářská povídka na   téma, se kterým se setkal   určitě každý druhý   rozvedený muž, pokud se   chtěl i nadále stýkat se   svými potomky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Písničkář (1932)

Písničkář
Nebudeme si nalhávat, že v   době vzniku filmu, když na   to divák měl,že mohl i film   v kině navštívit. Dnes   téměř po 90 letech, kdy má   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Akční špička

Mission: Impossible - Fallout
Pro mě nejlepší akční   film roku 2018. Nevím jak to   ten Tom dělá, ale celý   filmový život, kam zamíří   tam je úspěch , kvalita,   zábava. více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 9 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Zbytečně dlouhé multi kulti krimi

Lynč
Je zase zvykem jeden   kriminální, či detektivní   příběh natáhnout do více   dílů. V případě Lynče je   osm dílů až mnoho. Stačil   by snad více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.224/0.183