reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Posel

The Go-Between

Rok:
1970
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1988
„Romantický příběh nerovné lásky. V hlavních úlohách Julie Christie a Alan Bates.“

Celkové hodnocení filmu Posel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.3.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2012
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2012
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2012
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2012
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43525minih43525Předem vinni (1991) 
Guilty by Suspicion n
minih42897minih42897Spláchnutej (2006) 
Flushed Away n
minih34018minih34018Zabij mě něžně (2002) 
Killing Me Softly n
minih111180minih111180Sanitka 2 (2013) [TV seriál] 
Sanitka 2 n
minih3130minih3130Annie (1981) 
Annie n
minih53911minih53911Labyrint (1991) 
n
minih49539minih49539Kloboučníkovy přeludy (1982) 
Les Fantômes du chapelier n
minih47211minih47211Vánoční únos (2007) [TV film] 
Holiday in Handcuffs n
minih75451minih75451Líbat nevěstu zakázáno (2011) 
You May Not Kiss the Bride n
minih47994minih47994Imigranti (2009) 
Crossing Over n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
9   - curil
8   - hvezdyn
8   - Akana
8   - Kycky
7   - Ferry76
7   - zepo
7   - AgentBláha
7   - vejt

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

41 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.455/0.434