reklama
 
ohodnotit

Posel

The Go-Between

Rok:
1970
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1988
„Romantický příběh nerovné lásky. V hlavních úlohách Julie Christie a Alan Bates.“

Celkové hodnocení filmu Posel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.3.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2012
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2012
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2012
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2012
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59847minih59847Česko hledá superstar (2004) [TV pořad] 
n
minih50114minih50114Elmer Gantry (1960) 
Elmer Gantry n
minih2404minih2404700 mil v sedle (1975) 
Bite the Bullet n
minih42094minih42094Dvojí nepřítel (2006) 
Joy Division n
minih156016minih156016Anděl (2016) 
Mon Ange n
minih134402minih134402Hlavu vzhůru (2014) 
La Tête haute n
minih53858minih53858Záhady Pittsburghu (2008) 
The Mysteries of Pittsburgh n
minih50396minih50396GAG (2006) 
GAG n
minih69849minih69849A také déšť (2010) 
También la lluvia n
minih9541minih9541Její alibi (1989) 
Her Alibi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 % (8)
9   - curil
8   - hvezdyn
8   - Akana
8   - Kycky
7   - Ferry76
7   - zepo
7   - AgentBláha
7   - vejt
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634092
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.281/0.242