ohodnotit

Posedlost

Ossessione

Žánr:
Země:
Rok:
1943
Délka:
142 minut

Celkové hodnocení filmu Posedlost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2006
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2013
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2011
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2011
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2006
von-kay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67747minih67747Katolíci (1973) [TV film] 
Catholics n
minih21421minih21421Tři stateční (1992) 
3 Ninjas n
minih13803minih13803Nebojsa (1988) 
Nebojsa n
minih163067minih163067Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (2001) [TV film] 
Legend of the Lost Tribe n
minih3090minih3090Anička jde do školy (1962) 
n
minih150704minih150704Katie se loučí (2016) 
Katie Says Goodbye n
minih40647minih40647Bohémové (2005) 
Rent n
minih43592minih43592Oni přicházejí (2002) 
They n
minih14822minih14822Ohavný dr. Phibes (1971) 
The Abominable Dr. Phibes n
minih24630minih24630Přicházejí z tmy (1953) 
Přicházejí z tmy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
8   - curil
8   - hvezdyn
6   - mat.ilda
8   - Akana
8   - zepo
6   - fingon
9   - blue.moon
7   - von-kay

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

18 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

ČT2 - Hannibal: Římské tažení

12:45 - 13:40

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

12:35 - 13:00

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Walker, Texas Ranger (1993) [T...

12:35 - 13:35

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165282
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307418
Obsahů a biografií: 151490

Poslední komentáře

Fun Farm (2013) [TV seriál]

FUN FARM /2013-2015/

Fun Farm
SEZNAM   EPIZOD
---------------
01.   Mysterious Crack
02. Funny   Football Game
03. There's a   RAINBOW
04. COW gets MAD at   color RED více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.463/0.426