reklama
 
ohodnotit

Posedlá démonem (V)

Ring Around the Rosie

Další název:
Podstata strachu; Fear Itself: Dark Memories / Posadnutá démonom (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Posedlá démonem (V)

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49.4% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.1.2012
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.1.2011
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.9.2011
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.5.2010
K3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.4.2007
Kachy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2010
sylwikk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.1.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.9.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.1.2017
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2007
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.1.2009
ickov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Lussyll
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2007
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Bruno1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2007
echomagma
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2009
blax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64158minih64158Vrah ve mně (2010) 
The Killer Inside Me n
minih133018minih133018Do posledního dechu (2015) 
The Finest Hours n
minih34320minih34320Bílé peklo (2001) 
So weit die Füsse Tragen n
minih52680minih52680Jako andělé (1991) 
Bright Angel n
minih64973minih64973...a stoupej do slunce! (2003) [TV film] 
...a stoupej do slunce! n
minih58796minih58796Velký strach (1976) 
...e tanta paura n
minih7865minih7865Gepard (1963) 
Il Gattopardo n
minih42487minih42487Destrukce systému (2004) [TV film] 
Crusader n
minih29766minih29766Battle Royale (2000) 
Batoru Rowaiaru n
minih28157minih28157D-Tox (2002) 
D-Tox n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49.4 %
4   - curil
1   - Pitryx
6   - gabikazava
2   - M.A.G.
4   - Faustka
4   - K3
6   - Kachy
2   - sylwikk
3   - ASPHALT
5   - MysteryIll
7   - Mr.Kluzo
4   - Sheriff.Ja
8   - ickov
7   - Lussyll
7   - kopec682
9   - Bruno1
5   - echomagma
5   - blax
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144333
Osobností: 615129
Fotografií: 539248
Plakátů: 258066
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.442/0.402