Poprask v kabaretu (1954)

Poprask v kabaretu (Ah! Les belles bacchantes)
71.4 %
 
 

Ah! Les belles bacchantes

Další název: Ah! The Beautiful Priestesses of Bacchus; French Peek-a-Boo

    Žánr: komedie / hudební
    Země: Francie / Itálie
    Délka: 95 min.
POZOR SPOILER!

Šéf mravnostní policie Michel Leboeuf vysvětluje podřízeným, co to jsou bakchantky. Do domova pro mladé dívky přišel Joseph Delmar, který shání nějakou pro vystoupení v divadle. Jen náhodou zde narazí na mladou Colette. A ona by měla o spolupráci zájem.

V divadle se zkouší, a není to bez potíží. Po jevišti chodí polonahé dámy, což se nelíbí Raymondově přítelkyni Rosie. Do těch zmatků sem přichází Colette a uprchl panter. Okolo se poflakuje Michel. Nu, číslo stíhá číslo a Michel stále nenalézá to co chce. Alespoň však předvede zvířecí zvuky.

Později okukuje klíčovou dírkou svlékající se dámu a Raymond chce poradit s kohoutky. Následuje divadelní scénka v baru a poté další u šaten na pláži. Nato jakási barevná show. V další scéně u klavíru opět asistuje Michel. Dokonce se sám pustí do hraní. Dvě dámy se začnou prát a ostatní musí zasáhnout. Rosie s Raymondem a Michelem se sejdou v pánské šatně. Vyjde najevo nekrytý šek, ale nic se neděje.

Michel se probouzí jako mnich a tahá za provaz zvonu. Zkoušky se chýlí ke konci...  Autor: Pitryx

režie:
Jean Loubignac
 
 
hraje:
Robert Dhéry (Robert Dhéry), Colette Brosset (Colette Brosset), Raymond Bussières (instalatér), Jacqueline Maillan (ředitelka), Francis Blanche (Garibaldo Tronchet, tenor), Jacques Jouanneau (Joseph Delmar, režisér), Jacques Legras (moderátor), Roger Saget (vysoký muž v kabině na plovárně), Michel Serrault (trumpetista), Robert Destain (Olaf Destain), Louis de Funès (detektiv Michel Leboeuf), Rosine Luguet (Rosine), Roger Caccia (plešatý zvědavec), Guy Piérauld (potulný muzikant), Marthe Serres (pianistka), Georges Paulais (herec)
 
 
scénář:
Francis Blanche (dialogy), Robert Dhéry, Jean Loubignac (neuveden)
 
 
kamera:
René Colas
 
 
hudba:
Gérard Calvi
 
 
střih:
Jacques Mavel
 
 
zvuk:
André Louis
 
 
produkce:
Edgar Bacquet, Emil Flavin
 
 
dabing:
Jiří Krampol (detektiv Michel Leboeuf)
 
 
masky:
Joseph Mejinsky
 
 
výprava:
Roger Briaucourt
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.