reklama
 
ohodnotit

Poprask v kabaretu

Ah! Les belles Bacchantes

Žánr:
Země:
Rok:
1954
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Poprask v kabaretu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.7% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.3.2012
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.6.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2017
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2004
movie-freak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.8.2011
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2014
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.1.2013
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2010
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.9.2015
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2018
dajur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2007
Lampernaqui
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2005
LouisdeFunes
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2010
narvah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.10.2009
dukla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72452minih72452Pals of the Saddle (1938) 
Pals of the Saddle n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih4456minih4456Bomba (1957) 
Bomba n
minih27791minih27791Hranice lásky (1999) 
The End of the Affair n
minih17404minih17404Přichází Satan! (1976) 
The Omen n
minih44218minih44218Zánik Empire Falls (2005) [TV film] 
Empire Falls n
minih8361minih8361Hluboké vody (1981) 
Eaux profondes n
minih25906minih25906Kleopatra (1934) 
Cleopatra n
minih32389minih32389Babička je ráda (1978) [TV inscenace] 
Babička je ráda n
minih4063minih4063Billy Kid (1989) [TV film] 
Gore Vidal's Billy the Kid n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.7 % (19)
5   - argenson
2   - jarda53
7   - clara.bow
8   - Kycky
8   - lebowski
7   - movie-frea
9   - oulisna
8   - phorsky1
10 - miroslav22
6   - pehe
10 - POČÍTAČ
7   - antoninses
10 - mary.charl
6   - K882
10 - dajur
8   - Lampernaqu
10 - LouisdeFun
1   - narvah
8   - dukla

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

02:25 - 02:50

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Hodní a zlí Němci

02:20 - 02:45

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

02:25 - 03:30

15 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:25 - 06:10

15 minut již uběhlo
210 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273104
Obsahů a biografií: 138458

Poslední komentáře

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dámský klub (2018)

phs

Dámský klub
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)

Autor: phs | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.166/0.128