reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Popínavé květy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.3.2013
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.12.2014
Muscha130
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2010
Lilly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2009
honeybunny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47194minih47194Pastýř (2008) 
The Shepherd Border Patrol n
minih39616minih39616Prázdniny s Timonem a Pumbou (2004) 
TIMON & PUMBAA: ON HOLIDAY n
minih59538minih59538Byl jednou jeden ... Vesmír (1982) [TV seriál] 
Il était une fois... l'espace n
minih121958minih121958Kouzlo měsíčního svitu (2014) [2k digital] 
Magic in the Moonlight n
minih13838minih13838Nehynoucí láska (1994) 
Immortal Beloved n
minih20230minih20230Exterminátor (1989) 
Class of 1999 n
minih10842minih10842Krutá spravedlnost (1995) [Video] 
Hard Justice n
minih69019minih69019Temple Grandinová (2010) [TV film] 
Temple Grandin n
minih13640minih13640Návrat do země Oz (1984) 
Return to Oz n
minih6211minih6211Děvka (1991) 
Whore n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
5   - curil
5   - R.RICKIE
7   - satyr
7   - Kycky
5   - oulisna
6   - petule611
8   - Muscha130
8   - Lilly
7   - honeybunny
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606605
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.729/0.704