reklama
 
ohodnotit

Ponorka na dně

Gray Lady Down

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
116 minut

Celkové hodnocení filmu Ponorka na dně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2009
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2007
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2013
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2010
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.1.2010
MODANO11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2017
anton11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12515minih12515Miluji tě k smrti (1990) 
I Love You To Death n
minih10835minih10835Kruh (1959) 
n
minih115554minih115554Stíhání divokých koní (2008) 
Chasing Wild Horses n
minih46056minih46056Leningradské nebe - 2. díl (1960) 
Baltijskoje něbo n
minih44882minih44882Třetí sudička (1986) [TV film] 
Třetí sudička n
minih50617minih50617Muž který měl zemřít (2008) 
The Man Who Came Back n
minih47482minih47482Arthur a Maltazardova pomsta (2009) 
Arthur et la vengeance de Maltazard n
minih36753minih36753Americká zbraň (2002) 
American Gun n
minih24464minih24464Přiznání (1950) 
Přiznání n
minih19451minih19451Bez řečí (1994) 
Speechless n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.2 %
8   - curil
8   - Langley
6   - Faye
7   - kubik-duli
7   - rosta12
7   - sluníčko
7   - Zdenek13
7   - ceskytulak
5   - vrub
3   - kejtl
5   - MODANO11
8   - wrangler
8   - anton11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146740
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.512/0.471