ohodnotit

Pomsta hříšnice [TV film]

Die Rache der Wanderhure

Další název:
Pomsta hriešnice (SK); The Whore; La Catin / The Revenge of the Traveling Whore
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
119 minut
„Opravdová láska překoná všechny překážky.“

Komentáře k filmu Pomsta hříšnice

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 7
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2014
Nejen najít musí Marie   svého zmizelého muže, ale   musí čelit úkladům   Rupperta - velkého   inkvizitora, který se chce   pomstít za své zohavení.   Dobrý dobrodružný film,   kterému prominu historické   nepřesnosti - zlí husité,   hodný Zikmund, do kina se   chodím pobavit ne poučit.   Film mi připomněl Angeliku   ze středověku. Všechno   samozřejmě dopadlo, zlo je   potrestáno a Marie šťastně   může dál žít se svým   manželem.
green-tea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.5.2015
Druhý díl Mariiných osudů   má o poznání horší   zpracování - především co   se historických reálií   týká. I když to může být   dáno úhlem německého   pohledu, který se - vcelku   pochopitelně - od toho   českého zásadně liší.   Méně zajímavý je i děj,   takže bohužel - tohle se moc   nepovedlo. Dávám 50% (a to   ještě s přivřenýma   očima)
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.2.2016
Tady u ž jsem ke konci trochu   motal v osobách, ale musím   se přiznat, že jsem to   nesledoval až tak pečlivě.   Nerad bych film nějak   podhodnotil, šlo přece jen o   televizní produkt, ale   úplný odpad to není. Ovšem   také to není bůhví co.   Takže, hodnotím stejně jako   první film. Je fakt, že   stopáž mohla být kratší.
DUFIX78
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.4.2014
z historického hlediska   naprostá slátanina, páté   pres deváté, husité pan   sokolu, a knize Václav,   příběh taky nenadchnul,   jediné co se da pochvalit je   priroda hrady... a docela   dobre vymodeny hlavní padouch
ras84
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.8.2013
Pomsta hriešnice (TV film) (2012)
autori prvého dielu   hriešnice z 2010 sa očividne   namlsali svojho   rádobyúspechu (film zapadol   do šedého televízneho   priemeru a jeho zhliadnutie   vám nespôsobí žalúdočnú   nevoľnosť) a patlali ďalej.   s citeľne menším úspechom.   film opäť trpí všetkými   chorobami TV filmov z lacnej   európskej produkcie, no   naviac pridáva aj stupídne   dialógy a vykrádačku   staršieho súrodenca.

+ obstojné   kostými
+ historická   romantika (neviem, nejaké +   som chcel dať)
-   hlúpy dej vykrádajúci prvý   diel filmu
- zasadenie   deja do reálnych udalostí by   až tak nevadilo, ak by tie   udalosti boli aspoň presne   popísané. historicky úplne   mimo mísu
- dejové   barlôičky, more nelogických   vecí, chýbajúcevysvetlenia   niektorých dejových   zvratov...

prvý diel bol   pozerateľný, pokračovanie   je ale ako 10x prevarený   čaj. ak neuvidíte, nič   nezmeškáte
red.mann
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.5.2019
Na televizní film slušná   výprava. Horší je to s   historickou
věrohodností, kde to tak   skřípe, až to je   neúnosné.
hlavsa5
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.5.2015
Zase jedna slátanina... Ale   neskutečně blbá. Když už   chce někdo natočit film a k   tomu historický, tak by si   měl aspoň něco přečíst.   Kníže Václav... Zikmund v   roce 1927 jako mladý   král....husité srovnáni do   čtverců... Jediné co je asi   plus, příroda. Jinak je to i   v Německu atentát na   kulturu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih53297minih53297Panoptikum (1981) 
The Funhouse n
minih57045minih57045Peklo z hlubin Země (2006) [TV film] 
Disaster Zone: Volcano in New York n
minih27521minih27521Tunel strachu (1998) [TV film] 
The Taking Of Pelham 1.23 n
minih97059minih97059Muž který se směje (2012) 
L'homme qui rit n
minih7062minih7062Dva muži hlásí příchod (1975) 
n
minih45413minih45413Můj přítel Monk (2002) [TV seriál] 
Monk n
minih23348minih23348Z džungle do džungle (1997) 
Jungle 2 Jungle n
minih38756minih38756Bathory (2008) 
Bathory n
minih39427minih39427Moje krásná čarodějka (2005) 
Bewitched n
minih56748minih56748Opravdová kuráž (2010) 
True Grit n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Odkaz hříšnice (2012) [TV film]

 Odkaz hříšnice (2012) [TV film]
Odkaz hříšnice n
Das Vermächtnis der Wanderhure
Žánr: drama / dobrodružný
Země: Spolková republika Německo
Režie: Thomas Nennstiel

(pokračování)

Hříšnice (2010) [TV film]

 Hříšnice (2010) [TV film]
Hříšnice n
Die Wanderhure
Žánr: drama / historický / dobrodružný / romantický
Země: Rakousko / Spolková republika Německo
Režie: Hansjörg Thurn

(pokračování)

Hodnocení filmu

62.8 % (25)
6   - curil
8   - cicis
4   - Pitryx
5   - green-tea
7   - thejduk
4   - beneva
7   - Kycky
2   - red.mann
2   - hlavsa5
3   - ras84
6   - luan66
8   - Minnie
6   - kudrna6
7   - zepo
10 - miroslav22
9   - dep
5   - selinger1
7   - mrakoslap
8   - Jana1976
6   - kasol

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Uchem jehly (2011) [TV pořad]

18:55 - 19:20

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Velké zprávy

18:55 - 19:40

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155966
Osobností: 643936
Fotografií: 596456
Plakátů: 285781
Obsahů a biografií: 143097

Poslední komentáře

Velká čínská zeď (2016)

USA+Cina-to nemoze fungovat ani vo filme...

Velká čínská zeď
Velkofilm USA+Cina s Damonom v   hlavnej ulohe predsa nemoze   dopadnut zle.Ha!On tak   dopadol.Mix zapadnej a cinskej   filmovej kultury dopadol více >

Autor: pigal | Hodnocení: 4 / 10

Fantastická čtyřka (2015)

Pubertacky komiks plny hnisavych uhrov...

Fantastická čtyřka
Ako milovnik komiksov a takmer   nekriticky fanusik som si   myslel, ze k tejto situacii   nikdy nedojde.Pri sledovani   tohto filmu som sa více >

Autor: pigal | Hodnocení: 4 / 10

22. míle (2018)

Pencak Silat rules...

22. míle
Solidny akcny film, v ktorom   okrem Wahlberga exceloval v   nasich koncinach neznamy Iko   Uwais.Ukazky bojovej techniky   Pencak Silat su akcnym více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Úniková hra (2019)

a pointa??

Úniková hra
možná mi něco uniklo, ale   vůbec jsem nepochopil o to v   tom filmu šlo.. čekal jsem   něco jako Saw nebo něco na   ten způsob. Např. to proč více >

Autor: JendaV29 | Hodnocení: 5 / 10

Krvavá zátoka (1971)

Krvavá zátoka
Logické nezmysly striedajú   ďalšie logické nezmysly či   divné pohnútky postáv.   Nejaké tie gore efekty,   občas nahota, ale inak je to   dosť slabé giallo. A ešte   ten trápny záver.

Autor: Manučao | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.135/0.087