reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Polská svatba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2013
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2006
ZuzikD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2014
Andymio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.3.2012
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2005
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
Meg_Simpson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42922minih42922Řím (2005) [TV seriál] 
Rome n
minih46072minih46072Boogeyman 2 (2007) [Video] 
Boogeyman 2 n
minih43432minih43432Co takhle svatba, princi? (1986) [TV film] 
Co takhle svatba, princi? n
minih26691minih26691Pokorené rieky (1961) 
n
minih5753minih5753Ďábelská svůdkyně (1994) 
The Last Seduction n
minih21266minih21266Veronika, prostě Nika (1980) [TV film] 
n
minih64037minih64037Sůl země (1954) 
Salt of the Earth n
minih112115minih112115Tom na farmě (2013) 
Tom à la ferme n
minih8239minih8239Highlander III (1994) 
Highlander III - The Final Dimension n
minih5194minih5194Co je doma, to se počítá, pánové... (1980) 
Co je doma, to se počítá, pánové... n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.8 % (13)
5   - curil
8   - clara.bow
8   - Lienocka22
8   - vojtam
8   - Mlapiska
7   - xebece
8   - ZuzikD
7   - rosta12
10 - Gremmie
10 - Andymio
8   - ally.o
8   - Zdenek13
10 - Meg_Simpso

TV Program

ČT1 - Sestřičky růží (1980) [TV insc...

07:10 - 07:50

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Esa z pralesa

07:15 - 07:30

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - My z Kačerova (1987) [TV seriá...

07:10 - 08:00

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:00 - 07:40

18 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578532
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.349/0.316