reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Policie z New Orleansu

The Big Easy

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Policie z New Orleansu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.7.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2011
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2011
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2009
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2010
marky82
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3335minih3335Ator II. (1984) 
n
minih56065minih56065Poznáš muže svých snů (2010) 
You Will Meet a Tall Dark Stranger n
minih3184minih3184Apokalypsa (1979) 
Apocalypse Now n
minih125944minih125944Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (2009) [TV film] 
Die Nonne und der Kommissar - Todesengel n
minih41510minih41510My holky z městečka (1986) [TV seriál] 
My holky z městečka n
minih9700minih9700Jízdní hlídka (1936) 
n
minih24902minih24902Pražský písničkář (1997) [TV seriál] 
Pražský písničkář n
minih17604minih17604Purpurová růže z Káhiry (1985) 
The Purple Rose of Cairo n
minih72195minih72195Pan Bobr (2011) 
The Beaver n
minih45186minih45186Ponížení (2002) [TV film] 
We Were the Mulvaneys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
5   - curil
7   - RM
7   - Charlie35
6   - satyr
6   - Kycky
6   - sakro
9   - oulisna
6   - rosta12
7   - lionheart
7   - martas.s
10 - volam
6   - marky82

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:05 - 11:00

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

10:35 - 11:20

11 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Scooby-Doo 2: Nespoutané příše...

09:20 - 11:10

86 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:40 - 10:55

66 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141552
Osobností: 606339
Fotografií: 526473
Plakátů: 253928
Obsahů a biografií: 130297

Poslední komentáře

Muž a žena (1966)

Muž a žena
Film jsem viděl poprvé,   když jsem vyšel devítiletku   a byl to první film, na   který jsem mohl jít večer   do kina, bez obavy, že mě   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Bouřlivé výšiny (1992)

Bouřlivé výšiny
Tato klasika britské   literatury inspirovala   nejednoho tvůrce, ale   tentokrát vznikl naprosto   jedinečný a krásný   film.Jestli chcete více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.914/0.88