Únorové novinky
ohodnotit

Policie

Police

Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
113 minut
„Kvůli lásce musí porušit své zásady.“

Celkové hodnocení filmu Policie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (18 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2011
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.8.2019
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2022
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2013
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2017
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.12.2017
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.7.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.10.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2010
rommel88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.4.2017
Sifaka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2013
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih142263minih142263V utajení (2017) 
Unlocked n
minih52311minih52311Příběh pěšáka (1945) 
The Story of G.I. Joe n
minih54889minih54889Vymítač kanibalů (1972) 
Il paese del sesso selvaggio n
minih96611minih96611Pan účetní se nevzdává (1990) 
Fantozzi alla riscossa n
minih55770minih55770V jiném stavu (2015) 
V jiném stavu n
minih4673minih4673Broučci (1995) [TV seriál] 
Broučci n
minih190580minih190580Vše o Nině (2018) 
All About Nina n
minih40160minih40160Poseidon (2006) 
Poseidon n
minih30037minih30037Zabriskie Point (1970) 
Zabriskie Point n
minih35849minih35849Ahmed a Hazar (1990) [TV inscenace] 
Ahmed a Hazar n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189917
Osobností: 696833
Fotografií: 761880
Plakátů: 374905
Obsahů a biografií: 177458

Poslední komentáře

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10

Eternals (2021)

Horší film Marvel ještě neměl

Eternals
Nudný film u kterého se děj   se rozjede až na konci.   Celkově mi to přijde jako   drama-romantická reakce na   "SHAZAM!". Na to že mají   mít více >

Autor: Orin002 | Hodnocení: 5 / 10