reklama
 
ohodnotit

Policajt umí karate

Keidži monogatari 2 - Ringo no uta

Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
1.8.1988
„Nepatrná stopa po pachatelích loupežné vraždy.“

Celkové hodnocení filmu Policajt umí karate

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2005
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2009
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
chobotnatka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36283minih36283Okres na severu (1980) [TV seriál] 
Okres na severu n
minih38866minih38866Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky (1971) 
Confessione di un commissario di polizia al procuratore della repubblica n
minih15776minih15776Philadelphia (1993) 
Philadelphia n
minih16344minih16344Pomáda 2 (1982) 
Grease 2 n
minih21676minih21676Ultra Force (1989) 
Sha shou tian shi n
minih28280minih28280Romulus a Remus (1961) 
Romolo e Remo n
minih20987minih20987Thelma a Louise (1991) 
Thelma and Louise n
minih43406minih43406Sejmi eso (2007) 
Smokin' Aces n
minih37065minih37065Tenkrát v Mexiku (2003) 
Once Upon a Time in Mexico n
minih66921minih66921The Oklahoma Woman (1956) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 % (6)
7   - ignac1
8   - AGAMEMNON
6   - Charlie35
7   - MildaX
6   - pepa123
9   - chobotnatk
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152339
Osobností: 636482
Fotografií: 578359
Plakátů: 275650
Obsahů a biografií: 139813

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.134/0.09