ohodnotit

Poldové

Fuzz

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Poldové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2014
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2013
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2011
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih112612minih112612Pat a Mat: Parkety (1992) 
Pat a Mat: Parkety n
minih117320minih117320Dorotka a plamínek (1976) 
Dorotka a plamínek n
minih80361minih803612 dny v New Yorku (2012) 
2 Days in New York n
minih7661minih7661Flákači (1995) 
Mallrats n
minih31870minih31870Střípky lásky (1979) 
A Little Romance n
minih161358minih161358Angláni na útěku (2018) 
The Con Is On n
minih10092minih10092Kdo je ta holka? (1987) 
Who's That Girl n
minih68209minih68209Bojovníci bouře (2009) 
Fung wan II n
minih56834minih56834Srdeční záležitosti (1998) [TV film] 
Herzflimmern n
minih3172minih3172Apač (1954) 
Apache n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 % (7)
8   - curil
6   - RM
8   - Kycky
8   - oulisna
10 - Anonnim
6   - rosta12
5   - wrangler
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166858
Osobností: 662056
Fotografií: 651658
Plakátů: 313341
Obsahů a biografií: 153800

Poslední komentáře

9. rota (2005)

9. rota

9. rota
Podle mne jeden z nejlepších   ruských válečných   filmů.Děj i režie nemají   mnoho chyb,ale samozřejmě je   to i věcí názoru.   Doporučuji ke shlédnutí.

Autor: Vladajanis

Raubíř Ralf a internet (2018)

Ralph, Vanellope a hromada Barbie...

Raubíř Ralf a internet
Pokracovanie animaku je opat   natrieskane popkulturnymi   odkazmi, v ktorych si "to   svoje" najdu vsetky vekove   kategorie.Riesenie momentalne více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

365 dní (2020)

365 dní
Tako polská verzea odpověď   na padesát odstínů šedi,   temnoty a svobody s italským   nádechem. Anna Maria   Sieklucka není uplně   sexbomba více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Indiana Jones a poslední křížová...

Indiana Jones a poslední křížová výprava
Ze serie filmu s Indiana   Jonesem jsem sice hodnotil   nejvýše ten první   (Dobyvatele ztracené archy)   protože to byl ten původní   kámen, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

O mé rodině a jiných mrtvolách (...

O mé rodině a jiných mrtvolách
Tento sitcom stvořený   stanicí Prima je jeden z   nejstupidnějších seriálů   jaký se kdy u nás   "podařilo" natočit a   nezabránila tomu ani více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.349/0.336