reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pointa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.8.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2016
joanne_h
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48720minih48720Noc plná lží (1968) 
Pre istine n
minih75296minih75296Pomsta a spravedlnost (2011) [TV film] 
Goodnight for Justice n
minih41731minih41731Čtyři přátelé (1981) 
Four Friends n
minih137170minih137170Jsem tu pro vás (2015) 
Je suis à vous tout de suite n
minih58200minih58200Netvor (2010) 
Beastly n
minih49683minih49683Dva muži šli do války (2002) 
Two Men Went to War n
minih42972minih42972Hairspray (2007) 
Hairspray n
minih70846minih70846On všetečným profesorem (1938) 
Professor Beware n
minih5661minih5661Člověk obojživelník (1962) 
Čelovek-amfibija n
minih149107minih149107Mládí v Oregonu (2016) 
Youth in Oregon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
6   - curil
8   - clara.bow
7   - Veronika42
4   - M.A.G.
6   - catamount
6   - Scifista
10 - joanne_h

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

64 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Židovské památky Českého ráje ...

13:25 - 13:55

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:55 - 14:15

39 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152343
Osobností: 636491
Fotografií: 578375
Plakátů: 275654
Obsahů a biografií: 139817

Poslední komentáře

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.283/0.248