reklama
 
ohodnotit

Pohřeb

The Funeral

Další název:
Pomsta
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
99 minut
„Prostě ho pohřběte, nechte ho, ať vezme nenávist s sebou“

Celkové hodnocení filmu Pohřeb

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2012
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2011
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2017
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33458minih33458Blafuj jako Beckham (2002) 
Bend It Like Beckham n
minih4205minih4205Bláhový sen (1943) 
n
minih59343minih59343Temné vítězství (1939) 
Dark Victory n
minih57707minih57707Krejčí Šajtle Dobrodruh (1975) [TV inscenace] 
Krejčí Šajtle Dobrodruh n
minih63525minih63525Action (1980) 
Action n
minih23160minih23160Vzdálení příbuzní (1992) 
Distant Cousins n
minih19378minih19378Soudce zvaný šerif (1977) 
Le Juge Fayard dit le 'shérif' n
minih56302minih56302Jak zabít svou ženu (1965) 
How to Murder Your Wife n
minih48001minih48001Zrádce (2008) 
Traitor n
minih30765minih30765Deník Bridget Jonesové (2001) 
Bridget Jone's Diary n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 % (10)
7   - curil
10 - Erkul
6   - hvezdyn
8   - Lienocka22
6   - LenC2
7   - satyr
8   - Zimmy871
7   - rosta12
8   - thornhill
10 - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150702
Osobností: 634092
Fotografií: 574714
Plakátů: 273071
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.291/0.253