reklama
 
ohodnotit

Pohřeb

The Funeral

Další název:
Pomsta
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
99 minut
„Prostě ho pohřběte, nechte ho, ať vezme nenávist s sebou“

Celkové hodnocení filmu Pohřeb

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2012
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2011
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2017
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13059minih13059Můj strýček (1958) 
Mon oncle n
minih44595minih44595Až já budu královna (1984) [TV inscenace] 
Až já budu královna n
minih19388minih19388Soukromá škola (1983) 
Private School n
minih41702minih41702Spoušť (2005) 
Havoc n
minih41871minih41871O Nesytovi (1994) [TV film] 
O Nesytovi n
minih44664minih44664Potkan 007 (2006) [DVD] 
Svein og rotta n
minih30140minih30140Zahrada (1974) [TV minisérie] 
n
minih13152minih13152Muž s orlem a slepicí (1978) 
n
minih45738minih45738Opojný život (1993) [TV film] 
Lush Life n
minih100198minih10019812 vánočních přání (2011) [TV film] 
12 Wishes of Christmas n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 % (10)
7   - curil
10 - Erkul
6   - hvezdyn
8   - Lienocka22
6   - LenC2
7   - satyr
8   - Zimmy871
7   - rosta12
8   - thornhill
10 - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152392
Osobností: 636565
Fotografií: 578637
Plakátů: 275696
Obsahů a biografií: 139854

Poslední komentáře

Big Ben: Vídeňská krev (2007) [T...

Big Ben: Vídeňská krev
Z poslední 6. řady, tudíž   z dílů s Nadine je to asi   nejlepší díl. Konečně   pořádný a zajímavý   případ rafinované   chladnokrevné a   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda bez oběti (2007)...

Big Ben: Vražda bez oběti
Tento díl mě vůbec nebavil,   strašná nuda při   vyšetřování a ani žádné   humorné dialogy. Už se tu   nešije do politiků ani do   církve jako více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Big Ben: Smrtící žárlivost (2006...

Big Ben: Smrtící žárlivost
Úvodní díl poslední 6.   řady Big Bena a bohužel i   nejhorší. Zvlášť proto,   že Sabrina byla odejita,   Nadine se jí ani zdaleka   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Big Ben: Vražda v klášteře (2005...

Big Ben: Vražda v klášteře
Tento díl je zajímavý   především netradičním   prostředím ženského   kláštera, kde jedna z   řádových sester záhadně   umírá na otravu. Závěr více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda ve zpovědnici (2...

Big Ben: Vražda ve zpovědnici
Tak už i na státního   tajemníka von Glucka nakonec   došlo a ďábel (dle jeho   způsobu života kdo jiný) si   ho povolal k sobě na   věčnost. A více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.307/0.276