ohodnotit

Pohřeb

The Funeral

Další název:
Pomsta
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
99 minut
„Prostě ho pohřběte, nechte ho, ať vezme nenávist s sebou“

Celkové hodnocení filmu Pohřeb

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2012
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2015
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih155883minih155883Záhada v květinářství: Květiny na věčnost (2016) [TV film] 
Flower Shop Mystery: Dearly Depotted n
minih60889minih60889Vznešenej život (2009) 
High Life n
minih8576minih8576Hosteska (1976) 
Hostess n
minih103399minih103399Líbánky (2013) 
Líbánky n
minih51617minih51617Nevyřízené účty (2007) 
Body Armour n
minih30458minih30458Dorotej (1968) 
Dorotej n
minih78532minih78532Nedůstojná smrt (2008) [TV film] 
The Governor's Wife n
minih69719minih69719Obhájce (2011) 
The Lincoln Lawyer n
minih15114minih15114Ostrov pokladů (1985) 
Treasure Island n
minih116934minih116934Sedm mužů na zabití (1956) 
7 Men from Now n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 % (10)
7   - curil
10 - Erkul
6   - hvezdyn
8   - Lienocka22
6   - LenC2
7   - satyr
8   - Zimmy871
8   - thornhill
7   - rosta12
10 - volam

TV Program

ČT1 - Hop nebo trop (2004) [TV seriá...

22:30 - 23:45

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

ČT2 - M. R. Štefánik: Dobrodružný ži...

21:45 - 23:05

47 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

21:35 - 22:55

57 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

22:00 - 23:25

32 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166858
Osobností: 662074
Fotografií: 651678
Plakátů: 313360
Obsahů a biografií: 153802

Poslední komentáře

Kriminálka Anděl (2008) [TV seri...

Kriminálka Anděl
Tedy nevím, co si většina   ostatních komentujících   představuje a požaduje, ale   ve srovnání s různými   americkými krimi seriály je   více >

Autor: Vladajanis | Hodnocení: 9 / 10

Kočka na rozpálené plechové stře...

Kočka na rozpálené plechové střeše
Slavný film podle neméně   slavné (spíš ještě   slavnější)divadelní hry   Tennessee Williamse - prostě   klasika. Je to bezesporu více   než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Nemohu se ztotožnit s   většinou (ne zrovna   kladných) hodnocení.   Myslím, že se tento seriál   docela povedl a minimálně 70   procent dílů více >

Autor: Vladajanis | Hodnocení: 9 / 10

Dvě minuty varování (1976)

Dvě minuty varování
Ako mohla vyzerať panika na   veľkom losangeleskom   štadióne, dokumentuje tento   triler. Nie je to síce   žiadny trhák, ani po   stránke více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

9. rota (2005)

9. rota

9. rota
Podle mne jeden z nejlepších   ruských válečných   filmů.Děj i režie nemají   mnoho chyb,ale samozřejmě je   to i věcí názoru.   Doporučuji ke shlédnutí.

Autor: Vladajanis | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.302