Pohled na lásku (2013)

Pohled na lásku (The Face of Love)
61.9 %
 
 

The Face of Love

    Žánr: drama / romantický / komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 88 min.
Pět let poté, co ztratila svou životní lásku, se Nikki (Annette Bening) znovu zamiluje. A na první pohled! Tom (Ed Harris) je učitel výtvarné výchovy s laskavým srdcem a velkou chutí do života. Netuší ale, že je také téměř přesnou kopií Nikkiina zesnulého manžela. Nikki se nechá zlákat představou, že by mohla žít tak, jako by o svého muže nikdy nepřišla, a její dávné prožitky a city se po chvílích strávených s Tomem začínají vracet. Tom se však mezitím snaží přijít na to, kde se vzala její okamžitá a bezpodmínečná láska. Snímek The Face of Love je romantickým příběhem plným intrik, překvapení, úvah o tajemstvích lásky a druhých šancích. V hlavních rolích excelují Annette Beningová a Ed Harris, neméně významná je i vedlejší role Robina Williamse, který ztvárnil Nikkiina důvěrníka a rádoby milence. Hvězdné obsazení doplňuje talentovaná vycházející hvězda Jess Weixlerová a ostřílená umělkyně Amy Brennemanová.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 18.04.2015 HBO

režie:
Arie Posin
 
 
hraje:
Annette Bening (Nikki), Ed Harris (Garrett), Robin Williams (Roger), Jess Weixler (Summer), Amy Brenneman (Ann), Linda Park (Jan), Jeffrey Vincent Parise (Nicholas), Deana Molle (žena)
 
 
scénář:
Arie Posin, Matthew McDuffie
 
 
kamera:
Antonio Riestra
 
 
hudba:
Marcelo Zarvos
 
 
střih:
Matt Maddox
 
 
zvuk:
J. M. Davey, Zach Seivers, Robert J. Anderson
 
 
výkonný producent:
Benjamin Castellano-Wood, Theresa Castellano-Wood, Paige Dunham, Maxine P. Lynn, Ruth Mutch, Amy Lynn Quinn, Les Ware, Amy Ware
 
 
producent:
Bonnie Curtis, Julie Lynn
 
 
překlad:
Jan Feldstein
 
 
casting:
Monika Mikkelsen
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.