ohodnotit

Pohled do očí

Další název:
Looking the People Full in the Face
Žánr:
Rok:
1961
Délka:
74 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1961

Celkové hodnocení filmu Pohled do očí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2015
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.2.2018
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.8.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.11.2015
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15972minih15972Po noci den (1955) 
n
minih66949minih66949Alvin a Chipmunkové 3 (2011) 
Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked n
minih10552minih10552Konto separato (1997) 
n
minih46403minih4640312 podmínek k dědictví (2006) 
The Ultimate Gift n
minih64248minih64248Aneta Langerová DVD Spousta Andělů - Na Cestě (2005) [DVD] 
Aneta Langerová DVD Spousta Andělů - Na Cestě n
minih49549minih49549Nestanu se tvojí ženou (2007) 
I Could Never Be Your Woman n
minih156533minih156533Supermafián Quido (2010) 
Guido Superstar: The Rise of Guido n
minih66706minih66706Zkus mě rozesmát (2011) 
Just Go with It n
minih54808minih54808Přes Gobi a Chingan (1981) 
Čerez Gobi i Chingan n
minih50830minih50830Poslední dům nalevo (2008) 
Last House on the Left n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (6)
6   - curil
1   - Pitryx
4   - M.A.G.
10 - Gremmie
8   - vo.truhlas
7   - tvo

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Uvnitř singapurského přístavu

15:50 - 16:35

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

15 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:35 - 16:35

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154523
Osobností: 639989
Fotografií: 588757
Plakátů: 279609
Obsahů a biografií: 141556

Poslední komentáře

Tajemství mého úspěchu (1987)

Tajemství mého úspěchu
Film jsem už kdysi viděl,   ale pobavil mě i podruhé.   Příjemná komedie ze světa   byznysu. M. J. Fox hraje jako   vždy s lehkostí sobě   vlastní.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

1984 (1984)

1984
1984 jsem dříve slyšel jako   audioknihu. Osobně si   myslím, že je pro filmové   zpracování značně   nevhodná. V knize mají   zásadní význam více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 7 / 10

Sestry války (2010) [TV film]

Válka je vůl!

Sestry války
Pravdivý výkon herců a   hlavně hereček v pravdivém   příběhu z druhé světové   války mě vtáhl do děje   takovým způsobem, že jsem   dlouho po více >

Autor: kvaca | Hodnocení: 10 / 10

Muž který se směje (2012)

Muž který se směje
Hezká výprava i kostýmy,   slušné herecké výkony a   poutavě vystižená éra   starých kočovných divadel -   přesto jsem se ale   neubránila více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Kobajaši-san či no Maid Dragon (...

Co napsat kromě velkého "waaaau!" ?

Kobajaši-san či no Maid Dragon
Člověk musí dle mého   aspoň trošičku proniknout   do mentality dálně   východního souostroví, aby   ocenil neuvěřitelný mix   fantasy a více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.295/0.264