ohodnotit

Pohled do očí

Další název:
Looking the People Full in the Face
Žánr:
Rok:
1961
Délka:
74 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1961

Celkové hodnocení filmu Pohled do očí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2015
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.2.2018
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.8.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.11.2015
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8633minih8633Hra na pláč (1992) 
The Crying Game n
minih41545minih41545Obžalovaná (1969) [TV hra] 
n
minih135238minih135238More (1969) 
More n
minih32931minih32931Záblesk z pekel (2001) [TV film] 
Glimpse of Hell n
minih39481minih39481Válka světů (2005) 
War of the Worlds n
minih77388minih77388Smrtelný úder (2010) 
Deadly Impact n
minih152441minih152441Případ dvou sester (2019) [TV film] 
Případ dvou sester n
minih154089minih154089Temná přísaha (2016) 
Dark Pledge n
minih52761minih52761Neříkej nic (2001) 
Say Nothing n
minih96773minih96773Pinocchio (2012) 
Pinocchio n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (6)
6   - curil
1   - Pitryx
4   - M.A.G.
10 - Gremmie
8   - vo.truhlas
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Hop nebo trop (2004) [TV seriá...

22:30 - 23:45

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - M. R. Štefánik: Dobrodružný ži...

21:45 - 23:05

49 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

21:35 - 22:55

59 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

22:00 - 23:25

34 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166858
Osobností: 662074
Fotografií: 651678
Plakátů: 313360
Obsahů a biografií: 153802

Poslední komentáře

Kriminálka Anděl (2008) [TV seri...

Kriminálka Anděl
Tedy nevím, co si většina   ostatních komentujících   představuje a požaduje, ale   ve srovnání s různými   americkými krimi seriály je   více >

Autor: Vladajanis | Hodnocení: 9 / 10

Kočka na rozpálené plechové stře...

Kočka na rozpálené plechové střeše
Slavný film podle neméně   slavné (spíš ještě   slavnější)divadelní hry   Tennessee Williamse - prostě   klasika. Je to bezesporu více   než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Nemohu se ztotožnit s   většinou (ne zrovna   kladných) hodnocení.   Myslím, že se tento seriál   docela povedl a minimálně 70   procent dílů více >

Autor: Vladajanis | Hodnocení: 9 / 10

Dvě minuty varování (1976)

Dvě minuty varování
Ako mohla vyzerať panika na   veľkom losangeleskom   štadióne, dokumentuje tento   triler. Nie je to síce   žiadny trhák, ani po   stránke více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

9. rota (2005)

9. rota

9. rota
Podle mne jeden z nejlepších   ruských válečných   filmů.Děj i režie nemají   mnoho chyb,ale samozřejmě je   to i věcí názoru.   Doporučuji ke shlédnutí.

Autor: Vladajanis | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.28/0.268