reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pohádka o zamilovaném malíři

Skazka pro vljubljonnogo maljara

Další název:
Сказка про влюбленного маляра
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1989
„O statečném mládenci, zakletém princi a nepravé královně.“

Celkové hodnocení filmu Pohádka o zamilovaném malíři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2010
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2010
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3527minih3527Bambi (1985) 
Dětstvo Bambi n
minih42066minih42066Smrt císaře a krále Karla IV. (1978) [TV inscenace] 
Smrt císaře a krále Karla IV. n
minih4795minih4795Bumerang (1966) 
Bumerang n
minih55188minih55188Green Lantern (2011) 
The Green Lantern n
minih32578minih32578Ariel zpívá a vypráví: Chichotání (1999) 
Pincess Ariel 2 n
minih87310minih87310Buvipohádky (1994) [TV seriál] 
Buvirozprávky n
minih4541minih4541Božské dítě (1985) 
The Heavenly Kid n
minih47948minih47948Celesta ve městě (2004) [TV film] 
Celeste in the City n
minih46940minih46940Neznámý signál (2007) 
The Signal n
minih59035minih59035Specialitka šéfkuchaře (2008) 
Fuera de carta n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86 %
7   - satyr
9   - rimeon
9   - MILAN19611
8   - sebsen
10 - rozoumek

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

56 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících

13:10 - 13:35

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:25

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130346

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.309/0.283