reklama
 
ohodnotit

Pohádka o staré tramvaji

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
12.1.1962
„O tom, jak děti zachránili tramvaj Terezku... Moderní pohádka z velkoměstské periferie od Oty Hofmana“

Celkové hodnocení filmu Pohádka o staré tramvaji

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.5.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.8.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2010
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.2.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.9.2010
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15926minih15926Plavení hříbat (1975) 
Plavení hříbat n
minih26757minih26757Gramohit 1968 (1968) [TV pořad] 
Gramohit 1968 n
minih52327minih52327Melrose Place (1992) [TV seriál] 
Melrose Place n
minih24847minih24847Zlatá svatba (1972) 
n
minih24507minih24507Žalobníci (1960) 
n
minih85634minih85634Tak neváhej a toč – speciál ! (1995) [TV pořad] 
Tak neváhej a toč – speciál ! n
minih6551minih6551Dobrodružství je dobrodružství (1971) 
L´Aventure, c'est l'aventure n
minih13376minih13376Na samotě u lesa (1976) 
Na samotě u lesa n
minih105581minih105581Co je doma, to se počítá (2013) [TV pořad] 
Co je doma, to se počítá n
minih5770minih5770Ďáblova krása (1949) 
La Beauté du diable n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
3   - jarda53
6   - M.A.G.
7   - Bara.40
5   - REKBRIT
4   - Rene1
10 - oulisna
8   - biokys
8   - tvo
7   - rec

TV Program

ČT1 - Nikdy neříkej nikdy... (1983)

22:20 - 00:30

66 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Únos (2017)

21:50 - 23:30

96 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Pacific Rim - Útok na Zemi (20...

22:10 - 00:40

76 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Prima - Vendeta (2011)

22:45 - 00:55

41 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147230
Osobností: 624275
Fotografií: 557097
Plakátů: 264537
Obsahů a biografií: 135043

Poslední komentáře

Příběh princezny a démona (1986)...

Příběh princezny a démona
Tripitaka je bez Suna a   tudíž velmi snadná kořist   pro démony. Je zjevné, že   Čuník ani Písek jej   nedokážou před nebezpečím   ochránit. více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

První republika II - 12. díl (20...

První republika II - 12. díl
Vladimír a Jaroslav se po   smrti Kláry pobijí a   Vladimír se nastěhuje pod   střechu Škvorových. Vrací   se Kryštof Lébl, který   začne více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Sněhurka a sedm trpaslíků (1937)

Sněhurka a sedm trpaslíků
Klasika, která nestárne a   já na ní nejvíc miluji   náš původní český dabing   z roku 1970 od K.M.Walló.   Zlá macecha byla docela   drsná, v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Hledá se Dory (2016)

Hledá se Dory
Příjemný animák s   kvalitním českým dabingem,   který zůstal věrný   prvnímu Nemovi. Nová   dobrodružství, Dory už   není tak bláznivá jako v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Fantastická zvířata a kde je naj...

Nenasytna Rowling vysaje z Harryho celu stavu...

Fantastická zvířata a kde je najít
Chapem, ze moznost podojit   fans Harry Pottera a vycucnut   z ich cecikov dalsie dolare je   lakava.Na druhu stranu fans si   to "cucanie" doslova více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.368/0.292