ohodnotit

Pofoukej mi jahody [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
150 minut, třídílný
„Hudební komedie o poctivém zelináři a lesní víle.“

Celkové hodnocení filmu Pofoukej mi jahody

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.6.2018
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2014
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.7.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2011
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.7.2017
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2011
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2008
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2015
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2012
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2015
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.8.2011
Kirkee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21566minih21566U pěti veverek (1944) 
U pěti veverek n
minih32976minih32976Chuť vody (1982) [TV film] 
Chuť vody n
minih55664minih55664Na dvoře vévodském (1979) [TV inscenace] 
Na dvoře vévodském n
minih134634minih134634Útěk z Colditzu (1954) 
The Colditz Story n
minih36744minih36744Babka (2003) 
Babusja n
minih14370minih14370Noc na Karlštejně (1973) 
Noc na Karlštejně n
minih144051minih144051Lichožrouti (2016) 
n
minih63535minih63535Američan (2010) 
The American n
minih7562minih7562Fantomas (1964) 
Fantômas n
minih15210minih15210Otec vojáka (1964) 
Jariskatsis mama n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (15)
6   - Pitryx
4   - New
6   - melakara
3   - Roman333
8   - oulisna
1   - RwlBem
10 - miroslav22
8   - saraSun
9   - me22dec
8   - mrakoslap
8   - asdf23
10 - mary.charl
9   - Lucelka
4   - Janinka73
6   - Kirkee

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se (1998) [TV cyklus]

12:00 - 12:55

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:15 - 12:30

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154832
Osobností: 640895
Fotografií: 591288
Plakátů: 280887
Obsahů a biografií: 141861

Poslední komentáře

Sedmá velmoc (1933)

Sedmá velmoc
No, ječení jsem si tu užil   dost. Hned úvodních dvacet   minut. Ječelo   („zpívalo“) se venku i   vevnitř, a hodně. Bez   varování. Takže mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

První a poslední (1959)

První a poslední
Nevím, proč byla paní Milka   Balek-Brodská dabovaná paní   Rosůlkovou. Film je jen   banálním příběhem plným   klišé. Je to celé   nezajímavé více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Hvozd (2015) [DCP]

Hvozd
Dvacet plus bodů za masky a   triky, dvacet za svižnost   děje, který skoro nemá   hluchých míst, a má dobrý   spád. To celkem vše, takový   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Mrtvý mezi živými (1946)

Mrtvý mezi živými
Rozhodně spíše   psychologická studie nežli   cokoli jiného. Přepadení a   vražda je vlastně jen   takovou berličkou. Tyto filmy   nejsou pro více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Bídníci (1978) [TV film]

Bídníci
Skvělý román Bídnici   Viktora Huga snad není ani   špatně natočen. Ovšem   verze s Gabenem, popřípadě   s Linem Venturem nebo i   Gérardem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.152/0.117