Podvodníci a šlechtické korunky (1969)

Podvodníci a šlechtické korunky (Crooks and Coronets)

Crooks and Coronets

Další název: Šlechtici a podvodníci

    Žánr: komedie / krimi
    Země: Velká Británie
    Délka: 106 min.
Krimikomedie se suchým humorem a výtečnými gagy o profesionálních zločincích, kteří nečekaně uvízli v osidlech přátelství.
Vykutálený páreček amerických podvodníků, Herbie Hassler (Telly Savalas) a Marty Miller (Warren Oates), se ocitl za mřížemi. Sotva se dostávají z vězení, jsou posláni svým zločineckým bossem Nickem Marcem (Cesar Romero) za moře, aby tam okradli dva zámožné britské šlechtice o umělecké poklady. Podle plánu mají spolupracovat se šéfem britského gangu Finleyem (Harry H. Corbett), ale když se seznámí s majiteli sídla, začnou velké problémy. Lady Sophie Fitzmore (Edith Evans) je výstřední, ale roztomilá hostitelka a když přijde čas velké loupeže, sentimentální američtí podvodníci se nemohou přimět sídlo vyloupit…
Zdroj: TV program, allMovie  Autor: Veronika42

režie:
James O'Connolly
 
 
hraje:
Telly Savalas (Herbie Haseler), Warren Oates (Marty Miller), Edith Evans (Lady Sophie Fitzmore), Nicky Henson (Lord Freddie Fitzmore), Vickery Turner (Annie), Cesar Romero (Nick Marco), Harry H. Corbett (Frank Finley), Hattie Jacques (Mabel), Arthur Mullard (Perce), Frank Thornton (Cyril), Joan Crane, Edward Malin, John Tatum (turista)
 
 
scénář:
James O'Connolly
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.