reklama
 
ohodnotit

Podivná přátelství herce Jesenia

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1986

Celkové hodnocení filmu Podivná přátelství herce Jesenia

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.12.2015
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2014
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.5.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44981minih44981Bláznivá holka (2008) 
My Sassy Girl n
minih57350minih57350Zlatá svoboda (1929) 
Liberty n
minih49813minih49813Sólo pro paní Stellu (1992) [TV film] 
n
minih54461minih54461Pohádky o mašinkách (1985) [TV seriál] 
Pohádky o mašinkách n
minih27797minih27797Hra snů (1999) 
For Love of the Game n
minih156002minih156002Osudová chvíle (2013) [TV film] 
Twist of Faith n
minih38458minih38458Nevyjasněná úmrtí - Teď nemám čas, možná jindy (2000) [TV film] 
n
minih49263minih49263Holka z města (2008) 
New in Town n
minih28583minih28583Kluci a holky (2000) 
Boys and Girls n
minih50775minih50775Bestie musí zemřít (2009) 
Giallo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
5   - curil
5   - jarda53
6   - hvezdyn
3   - martin.stu
4   - REKBRIT
6   - melakara
2   - Rene1
7   - R.RICKIE
8   - fred.appl
6   - Kycky
10 - dederon
6   - rosta12
2   - jambroz58
4   - yuyka

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Stříbrný tým z Chile

19:10 - 19:20

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Byl jednou jeden polda (1995)

17:35 - 19:30

97 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150229
Osobností: 632980
Fotografií: 573541
Plakátů: 272342
Obsahů a biografií: 138096

Poslední komentáře

The Cosmic Man (1959)

The Cosmic Man
Jediným efektem je bílá   levitující koule a   mimozemák. Za každý dáme   desítku a za zbytek nic, neb   tam nic nebylo. V podstatě   nudný film na již   několikrát i tehdy   opakované téma.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Divoká dvojka (2015)

Načo zapaľovač, mám paralyzér

Divoká dvojka
Bola to taká americká   oddychová blbina. Troška   ťažšie uveriteľné, ale   ok, film. Možno keby to bolo   v našich reáliach, tak by   som to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 6 / 10

Smrt si říká Engelchen (1963)

Smrt si říká Engelchen
Jak hodnotit film, v němž   hraje má rodina skoro hlavní   role, a ke kterému mám, nebo   mám, který je moje srdeční   záležitost? Hloupá otázka. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Deadpool 2 (2018)

Deadpool 2
Nějak mi nejde do hlavy,   čím to je, že dvojka je   lépe hodnocená jedničky.   Sám plakát říká, že   "všechno bude větší" a   mně to přišlo více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Pan Tau a zlatý kufr (1975) [TV ...

Pan Tau a zlatý kufr
Vždycky se rád podívám na   opakování dětského   seriálu, i když některé   scénky jsou více pro   dospělé diváky. Zejména,   když perlí více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.329/0.287