reklama
 
ohodnotit

Podivná přátelství herce Jesenia

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1986

Celkové hodnocení filmu Podivná přátelství herce Jesenia

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.12.2015
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2014
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.5.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78367minih78367Vražda ve vlaku (2008) 
Le crime est notre affaire n
minih54322minih54322Silvestr svobodného pána (1979) [TV inscenace] 
Silvestr svobodného pána n
minih40845minih40845(J)elita ze střídačky (2006) 
The Benchwarmers n
minih47980minih47980Burani ve městě (1970) 
Out-of-Towners n
minih55273minih55273Americká kratochvíle (2007) 
American Pastime n
minih77646minih77646Potápěč (2009) 
Cayman Went n
minih75001minih75001Neviditelný symbol (2010) 
An Invisible Sign n
minih11293minih11293Le démoniaque (1968) 
Le démoniaque n
minih86541minih86541Trishna (2011) 
Trishna n
minih22470minih22470Vězeňský rock (1957) 
Jailhouse Rock n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 % (14)
5   - curil
5   - jarda53
6   - hvezdyn
3   - martin.stu
4   - REKBRIT
6   - melakara
2   - Rene1
7   - R.RICKIE
8   - fred.appl
6   - Kycky
10 - dederon
6   - rosta12
2   - jambroz58
4   - yuyka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.326/0.286