Duben
ohodnotit

Podfu(c)k

Snatch

Další název:
Snatch - Schweine und Diamanten
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
16.11.2000
„Brad Pitt v ringu se zloději diamantů.“

Komentáře k filmu Podfu(c)k

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
Prasoid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Někdy žasnu nad Pittovými   rolemi a říkám si, jak ho   mohou ženy považovat za   slaďoučkého hošíkal.   Vždyť je to novodobý   drsňák. I zde, i když že   je cikán jsem mu moc   nebaštil. Nejlegračnější   je na filmu závěr a sám   Kruťák.
roox
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2020
Lety ověřená klasika!
Geniální obsazení,   našláplej příběh,   luxusní zvraty, parádní   soundtrack, hustý hlášky,   prostě všechno, co chlap   potřebuje k životu! :-)
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Film, na kterej jen tak   nezapomenu.Výborný herecký   obsazení a s tím ruku v ruce   i skvělý herecký   výkony.Radost se na   takovejhle film   koukat,skvělý zápletky   přestřelky,akce...Jeden z   nejlepších akčních a   komediálních filmů,co jsem   viděl.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2012
podfuck
skvela cierna komedia nic jej   nechyba strelky box ktomu par   ciernych vtipov rad si tento   film pozrem skvela podivana
WaM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2005
Vynikající zápletka tenle   film mi přesně sedl do   vkusu.
Stejně dobré   jako Pulp Fiction.
Doporučuji si půjčit   ještě Sbal prachy a vypadni   a zaručuji výbornou zábavu   na celý večer.
Kanystr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
Film plný hodných zlých a   ještě o trochu zlejších   chlápků, které si   zamilujete snad už v úvodní   představovačce. To že tu   neni vyloženě hlavní   postava je obrovské plus,   protože každý z herců má   tu svou dokonale   propracovanou. Pitt snad musel   strávit půl roku u cikánů   aby správně vyslovoval   ,,pes,, Del Toro má stopro   židovský předky. Statham   už svoje ruce neplní   pistolema, ale plně jimi   zaměstnává své kapsy a   Vinnie Jones s nimi uchopuje   vše co se najde poblíž a   má to potenciál věci s   kterou se dá nějak   ublížit. Na každym rohu na   vás čeká překvapení, za   každym rohem splyne pár   příběhů dohromady. Pointa,   zápletaky, rozuzlení - vše   bez chyby. A humor? břitký   černý a nezapomenutelný.   Takže ,,Bonjour,,
wawer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2007
Spolu se Sbal prachy a vypdni   (take do Ritchieho) a Pulp   Fiction patří mezi klenoty   černých komedii, na tenhle   film se můžu dívat pořád   dokola a furt mě bude bavit   díky dokonalé zápletce a   naprosto brilantním nápadům   (zvláště scéna kdy si jdou   pro diamanty lupiši   převlečení za rabíny) a v   neposlední řadě   vynikající herecké výkony,   zvlášt Statham a Pitt
alohaman357
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2011
po prvi krat som sa iba   usmieval nad hlaskami a moc   nechapal ale po druhi krat som   pochopil =D
je to   zaujimava komedia BEST bol ten   konec.
ak sa vam to   pacilo doporucujem aj ''sbal   prachy a vipadni''
anapro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2007
Je to už několik let jeden z   mých nejoblíbenějších   filmů a pouštím si ho   každou chvíli...   Neuvěřitelně vtipný   scénář je skvěle   zpracovaný včetně   úžasných detailů,   nádherná muzika... A já   jsem si vzala z filmu   myšlenku, že nesmíš nic   vzdávat ani když se ti   všechno zdá úplně   ztracený - a že   bezvýznamná příhoda může   všechno obrátit vzhůru   nohama...
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2012
Snatch
Snatch jsem viděla až po   dlouhých dvanácti letech a   musím říct, že jsem   udělala chybu když jsem s   filmem otálela. Vynikající   podívaná, která zaručeně   pobaví a zaujme. Já osobně   mám tyhle druhy filmů moc   ráda, ve filmu se dočkáte   nějakého toho střílení,   boxování a také pár   solidních vtípků. Herecké   obsazení stojí také za   zmínku a to především Brad   Pitt v roli Mickeyho. Vinnie   Jones neměl chybu tenhle   chlápek je jasná jednička.   Můj miláček Benicio Del   Toro v roli Frankyho   čtyřprsťáka byl k   sežrání jen bych uvítala   kdyby dostal trochu větší   prostor.K filmu se s radostí   vrátím a musím ho řadit   mezi mé oblíbené filmy,   protože jinak by to ani   nešlo :-) Guy Ritchie je   vynikající režisér, který   vždy překvapí a pobaví.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Skvělý film, s výborným   obsazením. Hlavně Brad Pitt   tu předvádí skvělý výkon   v pro něj velmi netypické   roli. Film je možná trochu   zamotaný hlavně kvůli   velkému množství postav ale   po celou dobu sem se výborně   bavil.
marfussa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.8.2011
Podfu(c)k
Velmi povedená gansterka, ze   začátku byl trochu zmatek,   kdo má ( hraje ) jakou   úlohu. Ale film pokračoval   nenuceným, vtipným temtem ke   konci a utekl   "sakra" rychle. Je   tu plno skvělých herců a   musím říct, že mě   překvapil i Jason Stathem -   konečně nehraje   vychytralého a   nepřemožitelného ...   Doporučuji ke shlednutí...
J-CoB
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Úžasný film který v   žádnem případě nenudí,   ale naopak člověk se u něj   dobře pobaví. Kvalitní   námět s dobrým výkonem   herců kde je navíc vtipná   zápletka. Ve filmu si mě   získala především trojice   černochů, zejména postava   Tyrona, která neměla chybu   stejně tak jako rozuzlení a   z filmu vyplívá ponaučení   "Cigošum nevěř"
Rollage
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2010
Nápadité a chytlavě zamotané...
...a na druhé shlédnutí   ještě lepší! Na první   pokus se totiž musíte na   danou zápletku soustředit   trochu více než je zdrávo   (což je na druhou stranu i   obrovská přednost).
V každém případě je   Podfu(c)k nejsilnější v té   zásadní věci - od začátku   do konce Vás opravdu baví -   už kvůli povedenému   scénáři a nápaditému   střihu. Zvláště pokud   holdujete černému,   britskému humoru, bude to   film přesně pro Vás. Abych   nezapomněl - všechny postavy   tu hrají výborně (Možná   bych jmenovitě vytáhl Pitta,   kterému tento typ   charakterových rolí - viz   filmy 12 opic a Klub rváčů   - opravdu sedí.)
marecek.7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.2.2010
supeer
Hodně dobrej film o kterém   jsem si tak první půlku   myslel ze to bude blbost,   pomallu jsem se chystal ze to   ani nedodívám ale potom se   to vobrátilo a konec byl fakt   super.A a nejlepší bylo jak   se ho ten polda zeptal co   víte o cikánech? a Jason   :hmm vím že se jim nemá   věřit:D:Dto mě fakt dostalo
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2012
Film dle mého gusta. Hromada   hlášek naprosto špičkové   herecké výkony a skvěle   propletený děj. Trochu mi to   připomnělo Pulp F., ale   trochu mi chyběla ještě   větší komediální jiskra   která by mě nakopla k   neustálému dusivému   smíchu=) Rozhodně na to   mrknu brzo znovu 8-)
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2011
Podfu(c)k
Je pravda, že se jedná o   povedenou komedii plnou   skvělých srandovních scén   a originálních hlášek,   nicméně že bych se z toho   posadil vyloženě na prdel,   tak to rozhodně říct nedá.   Všude se tu hemží plno   gangsterů, kteří jsou   navzájem všemožně   propleteni. Děj plyne celkem   rychle bez výraznějších   zvratů.
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2011
Tak tohle se Ritchiemu sakra   povedlo. Natočil vtipnou   gangsterku, přitom s   hlubším a vážnějším   obsahem. Nápaditostí   rozhodně nešetřil a ještě   se v některých pasážích   dokázal přiblížit   Tarantinovi. Jen ti obyvatelé   osady jsou dost idealizovaní   a... jo, bílí.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Podobně jako Sbal prachy a   vypadni je i tohle výborná   gangsterka, která dobře   pobaví.Je tu zase trošku   velký množství postav,   takže mi chvíli trvalo, než   sem se zorientoval.Ritchie   zase vymyslel pár super   situací, Pitt jako cikán je   fajn.A nejni to rozhodně   jedinej známej xycht -   oběvuje se tu aj Del Toro   nebo starý známý Jason   Statham a Vinnie Jones. Oba   zase výborný.Takže zase   povedený dílko. Na druhou   stranu, Sbal prachy a vypadni   se mi líbilo víc...
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Což o to, je to chytré,   zábavné, o neuvěřitelné   dějové kotrmelce a   pošukané figury tu není   nouze. Jenom mě to prostě   nerozebralo tak jak asi mělo.   Důkaz dalekosáhlého   Tarantinova vlivu na film   posledních patnácti let.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.3.2005
Dobře natočený film u   kterého jsem se výborně   bavil. Sice občas působil   trochu chaoticky, ale nelze   nic jiného než doporučit.
qerulant
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Brad Pitt a cikán??? Proč   ne, klidně! :-) Kdybych   chvilkama (hlavně ze   začátku) trochu netápal v   ději, dal bych 9... Fakt ale   je, že jsem se vážně   bavil, ten čoklík byl   úchvatnej, stejně jako   nakonec celý to   "střetávání   odlišných (zločineckých)   kultur"... Kromě spousty   hlášek, gagů, zajímavý   kamery a střihu, bych ještě   vyzdvihnul hudbu, šlapala jak   hodinky přesně do rytmu   děje... Zkrátka asi   poslední opravdu dobrej film   od G.Ritchieho
Pyjan_eS
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Takový hodně šílený film,   kerý zuezačátku vypadá až   nejak moc komplikované.   Jenže jak se pořádně   rozjede (což netrvá dlouho)   začíná nabírat na   obrátkách jede ve velmi   slušném tempu u kterého se   člověk výborně baví a až   do konce nevíte kdo ten   zatracený diamant dostane :-)   vřele doporučuji.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2013
Chaos v postavách trochu   frustruje a ruší, ale ti co   vydrží do konce dostanou   odměnu v podobě zjištění,   že není důležité vědět   přesně kdo je kdo, když se   chaos sám od sebe rozplete v   široký úsměv.

PS: Brad Pitt se snad jako   cigán narodil.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Správně zamotaná a docela   srandovní blbost s   překvapivým koncem.Ten   pískací pes byl správný   :-) a nakonec to vlastně   vyřešil.
Je tu   přímo luxusní herecké   obsazení.Mě osobně se dost   líbil Vinnie Jones a Brad   Pitt.
Mlapiska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.1.2008
Avizovaný   "mrtvolný" humor je   v pohodě (otrlejší divák   je zvyklejší i na horší   věci), pískací pes taky   absolutně nemá chybu, ale je   to až moc nějaký zmatený a   s těma všema postavama a   etnikama a národnostma dosti   nepřehledný. Nebýt   chytlavého humoru a pár   dobrých hereckých výkonů,   asi bych to vzdala, protože   jako celek na mě film zas až   tak nezapůsobil.
Upřímně Ritchieho   předchozí film – Sbal   prachy a vypadni, mě bavil   mnohem více.
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.2.2005
v kine se mi to libilo   vic.mozna je to tim dabingem
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.2.2012
Namlátime im?
Režiséra obdivujem ako   dokázal perfektne natočiť   (a tak troška svojsky)   Sherlocka Holmesa. Môj obdiv.   Tak som mal možnosť   zhliadnúť i iný jeho film,   pomerne chválený. No, tu už   boli dojmy rozpačité. Nemám   moc rád tieto čierne   komédie z podsvetia (niečo   ako ten preceňovaný Pulp   Fiction), kde je najhoršie   to, že často zo zločincov   robia v podstate hrdinov. A k   filmu. Chápem, že má   slušnú fanúšikovskú   základňu, je pravdou, že   snímok má čosi do seba. Je   to zaujímavo natočené a aj   tie herecké výkony sú na   slušnej úrovni. Len mňa   osobne to nejak extra nebralo.   Skôr sa teším na ďalšieho   Sherlocka
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.4.2015
Herecké obsazení dobré,   zpracování a příběh   žádný. Nevím, jestli je to   chyba dabingu, či tvůrců,   ale aby cikána nazvali   bělochy, jako Brad Pitt tak   to očividně moc tuto rasu   neznají. Kdyby film   natáčeli v České   republice, lecos by se   naučili. Tento snímek je   černá komedie, očividně   inspirována Pulp Fiction,   který ale dle mého názoru   stupidnější. Zde měl   rejža snahu, ale k   dokonalosti to nedotáhl.   Výčitky mám ale hlavně k   příběhu, který jsem do   půlky filmu nemohl pochopit o   co tedy šlo. Už kvůli tomu   mi utekla celá pointa toho   úvodu. (Nechci spoilerovat,   takže úvod nebudu   rozepisovat). Role Del Tora mi   přišla zbytečná. Kdby   příběh dával trošku   větší smysl, tak by mě   film tolik nenudil. Některé   hlášky byly dobré, ale od   poloviny filmu začne nuda.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41382minih41382Hory mají oči (2006) 
The Hills Have Eyes n
minih44063minih44063Pokoj 1408 (2007) 
1408 n
minih42372minih42372Next (2007) 
Next n
minih28107minih28107Podfu(c)k (2000) 
Snatch n
minih29659minih29659Po čem ženy touží (2000) 
What Women Want n
minih16963minih16963Princezna ze mlejna 2 (2000) 
Princezna ze mlejna 2 n
minih28184minih28184Mumie se vrací (2001) 
The Mummy Returns n
minih6007minih6007Demolition Man (1993) 
Demolition Man n
minih5635minih5635Číslo 5 žije (1986) 
Short Circuit n
minih70114minih70114The Sadist (1963) 
The Sadist n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Podfu(c)k (2017) [TV seriál]

 Podfu(c)k (2017) [TV seriál]
Podfu(c)k n
Snatch
Žánr: krimi / komedie
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Lawrence Gough, Nicholas Renton, Geoffrey Sax

(jiná verze filmu)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

19 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

12:00 - 12:50

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

29 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190559
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376586
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10