Únorové novinky
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Podezřelá bytná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.4% (17 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Petrkey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2019
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2022
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.11.2016
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2019
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2019
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2020
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2019
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2010
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.12.2016
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2017
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.11.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2010
valip159951
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2019
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2018
Pepper52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.10.2023
Joy84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2018
vali84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6153minih6153I figli del leopardo (1965) 
I figli del leopardo n
minih45149minih45149Cizinec po mém boku (2003) [TV film] 
The Stranger Beside Me n
minih133842minih133842Pád Londýna (2016) 
London Has Fallen n
minih129711minih129711Bohatý je ten, kdo dává (1999) [TV film] 
Secret of Giving n
minih42054minih42054Jacobowski a plukovník (1998) [TV divadelní představení] 
n
minih96454minih96454Perché quelle strane gocce di sangue sul corpo di Jennifer? (1972) 
Perché quelle strane gocce di sangue sul corpo di Jennifer? n
minih158638minih158638Kafarnaum (2018) 
Capharnaüm n
minih47844minih47844Kriminálka Anděl (2008) [TV seriál] 
Kriminálka Anděl n
minih11987minih11987Manželka je stejná pro všechny (1955) 
La moglie è uguale per tutti n
minih69019minih69019Temple Grandinová (2010) [TV film] 
Temple Grandin n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Co naše babičky uměly a na co ...

10:10 - 10:40

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři šifer

09:30 - 10:20

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

41 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

61 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190066
Osobností: 697033
Fotografií: 762197
Plakátů: 375108
Obsahů a biografií: 177615

Poslední komentáře

Omlouvám se za ty vtípky (2006) ...

Omlouvám se za ty vtípky
Charlie si nabalí novou kost,   ale při představení s jeho   osazenstvem se kterým bydlí   a jeho matkou to nějak   "vře". Díl se slušnejma   sekama a scénkama - 80%

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Doktoři z Počátků (2013) [TV ser...

Doktoři z Počátků
Když se rozhodnete točit   spin-off ze špatného   seriálu, nedá se počítat s   ničím jiným, než s tím,   že vznikne jen další   špatný seriál a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Železňák Kelly (1974) [TV epizod...

Železňák Kelly
Železňák Kelly patří k   Topovanejm dílům! Od   začátku dokonce je nabitej   vtípkama a solidním humorem.   Skvělej je pobočník   Generála více >

Autor: FLA | Hodnocení: 10 / 10

Jaro (1974) [TV epizoda]

Jaro
Tenhle díl se téměř   neomrzí a viděl jsem ho   několikrát. Spousty hlášek   a vtipných scének, výbornej   je závěr - 90%.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Knoflíková válka (1962)

Knoflíková válka
Film mého mládí. Sice už   to ta ty léta ztratilo   šťávu a v dnešní době   jsou metody výchovy téměř   mimo zákon, ale jako dítě   jsem to hltal a bavil se   hodně moc.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10