reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pod sluncem Satanovým

Sous le soleil de Satan

Další název:
Pod slnkom Satanovym (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
20.1.2000
„Gérard Depardieu jako kněz v adaptaci slavného Bernanosova románu.“

Celkové hodnocení filmu Pod sluncem Satanovým

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.6.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2010
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50033minih50033Švec Janek v pohádkové zemi (1979) [TV inscenace] 
Švec Janek v pohádkové zemi n
minih39761minih39761Božská Julie (2004) 
Being Julia n
minih23565minih23565Záměna (1983) 
Trading Places n
minih28684minih28684Prci, prci, prcičky 2 (2001) 
American Pie 2 n
minih30425minih30425Dvacáté století (1975) 
n
minih43909minih43909Smrt podle poslední vůle (1979) 
The Cat and the Canary n
minih24899minih24899Máky jsou také květy (1966) 
Poppies Are Also Flowers n
minih98086minih98086Gambit (2012) 
Gambit n
minih40655minih40655Zamřížovaná zahrada (2000) 
Greenfingers n
minih27172minih27172Proč se blázni zamilují? (1998) 
Why Do Fools Fall In Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
8   - curil
1   - Hugin
6   - ajaajena
9   - Johnny1
5   - domas2006

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Divácké zprávy (2013) [TV pořa...

19:40 - 19:55

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130415

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.559/0.539