reklama
 
ohodnotit

Pod jednou střechou

Žánr:
Rok:
1938
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1938

Celkové hodnocení filmu Pod jednou střechou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2012
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2005
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.7.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.1.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2008
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.8.2016
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39667minih39667Psané ve větru (1956) 
Written On The Wind n
minih32325minih32325Funny Lady (1974) 
Funny Lady n
minih123260minih123260Dřív než půjdu spát (2014) [2k digital] 
Before I Go to Sleep n
minih12208minih12208Mé soukromé Idaho (1991) 
My Own Private Idaho n
minih69406minih69406Mr. Nice (2010) 
Mr. Nice n
minih49923minih49923Čarodějná láska (1986) 
El Amor brujo n
minih16673minih16673Postel plná růží (1996) 
Bed of Roses n
minih56441minih56441Cizinec (2010) 
The Tourist n
minih10997minih10997Dvě tváře války (1981) 
La Pelle n
minih36781minih36781Hodiny před smrtí (1994) 
Reflections on a Crime n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 % (12)
6   - curil
7   - clara.bow
6   - hvezdyn
7   - Serpentina
2   - Misantrop
7   - melakara
7   - nick4
7   - dandysek
5   - Tonykla
7   - rosta12
2   - anubis1234
5   - skukum

TV Program

ČT1 - Taggart (1983) [TV seriál]

00:00 - 02:10

30 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

ČT2 - Most (2011) [TV seriál]

00:10 - 01:10

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Dannyho parťáci 3 (2007)

22:30 - 00:55

120 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Podnájemník (2009)

23:00 - 01:00

90 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150708
Osobností: 634120
Fotografií: 574743
Plakátů: 273084
Obsahů a biografií: 138433

Poslední komentáře

The Wall (2017)

PROCESOR!

The Wall
Běží poslední dny války v   Iráku a na své misi je   odstřelovač s pozorovatelem.   Někdo postřílel dělníky   při stavbě potrubí. Po   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Mamma Mia: Here We Go Again (201...

Mamma Mia: Here We Go Again
Sladkobolné, slzopudné,   vzpomínající, s minimem   humoru a hravosti, když už   jde o humor, obstarává ho   „stará“ garda, včetně   nováčka v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Sousedi 2 (2016)

Sousedi 2

Sousedi 2
Byl jsem tímto   pokračováním poněkud   zklamán. Holt, holky   nedokázaly udělat takový   bordel, nebyly tak vtipné a   nápadité jako kluci v více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Rande naslepo (2017)

Rande naslepo

Rande naslepo
Hodně vydařená komedie,   která přináší příběh   kluka, jemuž ani podstatná   vada zraku nezabránila jít   si za svým snem. Je nejspíš   více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Princezna ze mlejna II. (2000)

Princezna ze mlejna II.
Přehršle postav, bohatší   výprava, větší uječenost   všech včetně mimina,   chytlavost písniček a   hravost z prvního dílu   zmizela. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.319/0.282