reklama
 
ohodnotit

Pod jednou střechou

Žánr:
Rok:
1938
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1938

Celkové hodnocení filmu Pod jednou střechou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2012
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2005
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.7.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2007
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.1.2014
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2008
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.8.2016
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18551minih18551Seber prachy a zmiz (1969) 
Take the Money and Run n
minih20271minih20271Špatný vliv (1990) 
Bad Influence n
minih6023minih6023Den, kdy vyloupili Anglickou banku (1960) 
The Day They Robbed the Bank of England n
minih73649minih73649Nevěstinec (2011) 
L'Apollonide - souvenirs de la maison close n
minih39299minih39299Popelka (1947) 
Золушка n
minih40742minih40742Pi (1998) 
Pi n
minih52877minih52877Laně (1968) 
Les biches n
minih161177minih161177Hospodářovi nejlepší přátelé (1933) 
n
minih47642minih47642Na nočních vlnách (2003) [TV film] 
Nightwaves n
minih66040minih66040Rekvalifikace (2011) 
Rekvalifikace n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 % (12)
6   - curil
7   - clara.bow
6   - hvezdyn
7   - Serpentina
2   - Misantrop
7   - melakara
7   - nick4
5   - Tonykla
7   - dandysek
7   - rosta12
2   - anubis1234
5   - skukum
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275828
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Baron Prášil (1961)

URČITĚ PODÍVAT

Baron Prášil
1. přínos filmu pro diváka:   film přináší výlet na   křídlech fantazie,   nejlepší zpracování   příběhů Barona   Prášila
2. přínos filmu více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.328/0.29