ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pod bodem mrazu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.5.2013
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2006
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
notak01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2010
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2011
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31798minih31798Polibek motýla (1995) 
Butterfly Kiss n
minih55258minih55258Krutá pravda (2006) [TV film] 
Thrill of the Kill n
minih14949minih14949Olympiáda 40 (1980) 
Olimpiada 40 n
minih152252minih152252Záře (2017) 
Hikari n
minih2605minih2605Agent beze jména (1988) [TV minisérie] 
The Bourne Identity n
minih13721minih13721Nebeští vězni (1995) 
Heaven's Prisoner n
minih43526minih43526Srub u jezera (2000) [TV film] 
Cabin by the Lake n
minih28268minih28268Čert ví proč (2003) 
Čert ví proč n
minih40938minih40938Princezna Lada (1970) [TV inscenace] 
Princezna Lada n
minih94415minih94415Naboř a ujeď (2012) 
Hit and Run n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 % (9)
4   - curil
8   - ajaajena
5   - Snura
7   - Zdenek13
8   - gyzmo
8   - tvo
8   - notak01
7   - moramp
7   - jeremyroe

TV Program

ČT1 - StarDance IX ...kolem dokola

20:00 - 20:05

4 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

4 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154111
Osobností: 639075
Fotografií: 586164
Plakátů: 278206
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.274