reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pocit

Sensation

Další název:
Smrtelné vize
Rok:
1994
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
30.6.1994
„Přitažlivost, svůdnost, rozkoš v smrtelném nebezpečí...“

Celkové hodnocení filmu Pocit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.9.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44672minih44672Moje borůvkové noci (2007) 
My Blueberry Nights n
minih62381minih62381Monty Python: Copak je to za Mesiáše? (2010) 
Not the Messiah: He's a Very Naughty Boy n
minih59274minih59274Doly krále Šalamouna (1986) 
King Solomon n
minih4219minih4219Blázinec (1988) 
Funny Farm n
minih46412minih46412Myšáček malý obuvníček 2 - Tajná vesnice (2004) 
Lapitch The Little Shoemaker 2 n
minih60157minih60157Angličanka a vévoda (2001) 
L'anglaise et le duc n
minih81722minih81722Obří sopka (2011) [TV film] 
Super Eruption n
minih9149minih9149Interview s upírem (1994) 
Interview with the Vampire n
minih28710minih28710Simone (2001) 
S1m0ne n
minih32564minih32564Řetěz bláznů (2000) 
Chain Of Fools n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
6   - curil
6   - catamount
6   - satyr
8   - oulisna
6   - rosta12
5   - Rendys

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

3 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

18:55 - 19:20

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141363
Osobností: 605605
Fotografií: 526034
Plakátů: 253687
Obsahů a biografií: 130186

Poslední komentáře

Skřivánci na niti (1969)

Skřivánci na niti
Vidět takový parádní film,   bylo mi ctí, viděl jsem jeho   první vysílání v televizi   hned po revoluci, spatřit   skvělé herce, Brodského,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Ženich uvízl (1976) [TV inscenac...

Ženich uvízl
Královsky jsem se bavil.   Taková prkotina a jaké   zmatky kolem. Z mé strany   naprostá spokojenost.   Výborná inscenace. Bohužel   nelze ocenit jako   plnohodnotný film. Škoda.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.646/0.621